energetizálással egy szebb jövőért

2013.02.16., Szerző: kodpiszkalo


people_cartoon_wizard_in_sorcerers_robe_and_a_magi.jpgAmikor az ember már azt hinné, nincs lejjebb, még mindig van 1-2 lépcső lefelé. Ezt éreztem, amikor egy ismerősömtől emailben megkaptam az energiapálca ismertetőjét.

Végre itt van! - egy valódi energia,amely minden élő szervezetre hatással van !!!!!

Kutatók egy csoportja több mint 25 évet töltött azzal hogy megoldást találjanak az emberiség aggasztó egészségi problémájára.A megoldást erre a Quantum fizikában a nullponti energia tanulmányozásával kapcsolatban találták meg.Ez az a szint ahonnét minden anyag születik, és ide is tér vissza. Minden amiről csak tudomásunk van, beleértve saját magunkat is ha quantum szinten vizsgáljuk energiából van. Sajnos a szervezetünk bizonyított okokból nem képes regenerálni teljes mértékben önnmagát, és ezáltal külömböző betegségek időről időre visszatérnek, vagy folyamatosan jelen vannak.

Eredményeiket összevetve egyes ősi távolkeleti gyógymódokkal -sikerült egy készüléket építeniük aminek a segítségével ezt a nullponti energiát sugározzák a páciensre, minek hatására a test visszanyeri emlékező képességét(eredeti állapot) és elindul a gyógyulási folyamat.Ez a készülék az AMEGA WAND - Magyarra fordítva – Amega Pálca

Külalakját tekintve nagyon hasonlít egy tollra, de ennek belsejébe 12 fajta speciális kristályokból álló kőörleményt helyeztek el, amit 21 napon keresztül az általuk kifejlesztett fúziós kamrában kezeltek. Ettől - mivel a kristályok élő kövek-összegyűjtik a nullponti energiát, hogy azt utána örrökkön örökké sugározzák – az egészség és a harmónia szolgálatában. (...)

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: kvantumfizika, távol-keleti gyógymód, energiasugárzás, nullponti energia, fúziós kamra - mindez a nemes cél, azaz a vásárlók meggyőzése érdekében. Az egész nem több, mint egyszerű parasztvakítás: egymásra halmozott szakkifejezések egy teljesen zagyva, értelmetlen, szakmailag értelmezhetetlen, helyesírási hibák tömkelegét (vö. quantum, önnmagát, külömböző) tartalmazó szövegben. Van olyan, akinek ez nem bűzlik? Van, aki tényleg elhiszi, hogy egy kristályokkal teli toll beszív valamiféle "nullponti energiát", amit a világ végezetéig sugároz, és ettől leszünk egészségesek?

A pálca használatának csak a képzelet szab határt mivel, bármilyen élő anyagon legyen az növény, állat vagy ember jótékony hatása van,-- mert növeli az információ és tápanyagok áramlásának sebességét és a sejtek anyagcseréjét is javítja.

A pálca használata nagyon egyszerű. Csak mutassunk rá arra amin szeretnénk változást elérni és az óramutató járásával megegyezően lengessük a test előtt. Ezt folytassuk addig, ameddig szükségesnek érezzük. Az ember csukja be a szemét és hagyja hogy a nullpont-energia emlékeztesse a testét a megújulásra.

Ezenkívül számos felhasználási lehetőség van. Amikor víz fölött körzünk a pálcával , a víz jobb oldószerré válik, jobban áthatolható lesz, csökken a felületi feszültsége, így olyan helyekre is el fog jutni a testben, ahova a normál víz nem tud. A jobb hidratáció csak egy dolog a sok jótékony hatás közül. A jobb hidratáció csökkenti a feszültséget és a szorongást, csökkenti a depresszió esélyét és a tápanyagok egy sokkal hatékonyabb módon fognak bejutni a sejtekbe.

Kicsit emlékeztet a kívánságműsorok sablonszövegeire: "és küldöm mindenkinek, aki szereti". Mindenre jó, mindig használható, ergó mindenki vegye meg. Hát nem logikus? A többi ehhez képest már mellékes: abszurd állítások a nullpont-energiáról ás a hidratáció szorongáscsökkentő hatásáról.

A pálcát óramutató járásával megegyezően háromszor forgatva az ujjvégeknél szabaddá tehetjük a chi energia áramlását a korlátozásoktól, vagy felszabadíthatjuk a főbb meridiánokat és az energia csatornákat. Vannak olyan specifikus pontok amelyeket energizálva különféle jótékony hatásokat érhetünk el - ez a használati utasításban mellékelve van!!

A felhasználási lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Megérett az idő arra,hogy a gyógyítási-ágazat áldozataiból felhatalmazott varázslók legyünk.
Az okos ember mindig kételkedik !!!!!!!!!
Ne higgyen nekünk hanem próbálja ki és tapasztalja meg ön is ennek a pálcának értékes tulajdonságait !

A Harry Potter filmeken vagy egyéb varázslós meséken edződött vásárlók számára kecsegtető lehetőség, hogy néhány tízezer forint kipengetése után ők is varázslókká válhatnak. Hajrá, lépjünk be a hálózatba, legyünk részesei a cég sikerének, vásároljunk, majd mi is győzzünk meg másokat ennek szükségességéről! Nézzük meg a cég honlapján közzétett, teljesen autentikus "terméktapasztalatokat", a céges előadásokon hagyjuk meggyőzni magunkat az elfogulatlan szakértőktől! De indulás előtt ne felejtsük el lerakni a tokjába a józan észt!

Kép forrása: www.campusdish.com

 

14 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kodpiszkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr715082793

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egely kerék kikerült a természetgyógyászati vizsgakérdésekből 2013.02.16. 12:19:24

2013.01.22 11:50 feladó: Iván Gábor v......@index.hu címzett: M. Jánosné m......@gyemszi.hu; Rauh Edit r.......@gyemszi.hu; H.....@gyemszi.hu tárgy: Egely féle "bioenergia mérő" Tisztelt Rauh Edit f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mildi 2013.02.16. 08:07:30

Merlin sírva röhög egy sötét sarokban...
fénykard nincs? fényterápiához és steak szeleteléshez 2in1

belekotyogok 2013.02.16. 10:35:55

@mildi: Sőt, az már szeletelés közben meg is süti...:D

Amúgy elképesztő. Varázsló akarok lenni!

youlopukku 2013.02.16. 11:18:47

parlagfü ellen is kafa lenne.ja,bocs,azt nem bántjuk mert jó...

klima6 2013.02.16. 11:51:47

Ma reggel is jót nevettem, miközben a párom kint főz...., mivel az én klienseim is valami hasonlóra vágynak, amikor hozzám jönnek, félek, éhen halok, mert ezek útán, ha ezt valaki megvette, akkor már semmi szüksége nem lesz, nem hogy dietetikusra, de ennivalóra sem......meg ruhára sem, gorsan küldjünk egy tucatot belőle az éhező, beteg embereknek és lőn világbéke!

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2013.02.16. 12:36:34

Apró javaslat: A linkeket így add hozzá a cikkhez: <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://amega-wand.hupont.hu/1/amega-wand-a-varazspalca">energiapálca ismertetőjét</a>

Ha a nofollow-ot lehagyod, akkor növeli a linkelt oldal PageRank-jét, amit ugye nem akarunk, hogy az ilyen marhák a jelenleginél is nagyobb nyilvánosságot kapjanak.

Caenorhabditis elegans 2013.02.16. 15:26:23

"egy valódi energia,amely minden élő szervezetre hatással van !!!!!"

Wehehe, ilyenkor mindig elképzelem a nullponti energia által életerőssé tett Mycobacterium tuberculosis bacikat az illető tüdejében.

okoska törp 2013.02.16. 15:41:41

Nézem, és azon morfondírozok hogy ez miért nem nekem jutott eszembe! :D
Talán mert a pofámról a bőr lesülne...

+mondom 2013.02.16. 17:43:42

Hogy irigykedne erre Dr. McCay a Csillagkapu Atlantisból :))

"Az okos ember mindig kételkedik !!!!!!!!!"
De aki ezt olvassa, az nem :D

captpicard 2013.02.16. 19:00:35

Én tegnap horoszkópos sugárzásvédőt láttam

gybencsko 2013.02.26. 04:24:01

Egyszerűen zseniális! Percekig röhögtem :D Még jóval az utolsó bekezdés előtt nekem is Harry Potter jutott az eszembe. Mint amikor Hermione magyarázza Ronnak, hogy nem jó a pálcamozdulat,

... és ezért nem áramlik rendesen a nullpontenergia.

Kész vagyok...

Attila Pruzsina 2016.01.31. 07:35:28

Helyesírás-javító változata nincsen forgalomban?

lactoveGAYATRI 2016.03.30. 19:50:30

Gayatri most felugrik a székből és visít egy nagyot: júj! Ugyanis művészi példaképemnek (aki amúgy német) a jelek szerint már exszámba menő felesége használt egy hasonló pálcát, mielőtt nagyobb koncentrációt igénylő feladathoz kezdett hozzá. Annak a varázspecsnek fából volt a nyele, ebből egy hosszú rugó jött ki, olyan, mint amilyen a retro asztali lámpáknak van és a végén volt egy kristálygömb. Ezt mindig a fanyélnél fogta meg a banya és körkörös mozdulatokkal meglóbálta, közben valami önszuggesztív dumát mormolva fel-alázott a szobában. De persze nem használt neki soha...

Szerzők

csupor-dezso-100x150.jpg

Dr. Csupor Dezső 
(kodpiszkalo)
gyógyszerész, 
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

jeszenoi-norbert-100x150.jpg

Dr. Jeszenői Norbert 
(j.norbert)
gyógyszerész

gyapai-orban-orsolya-100x150.jpg

Dr. Orbán-Gyapai Orsolya
(pharma-girl)
gyógyszerész

hajdu-zsanett-100x150.jpg

Dr. Hajdu Zsanett
biológus

boros-klara-100x150.jpg

Boros Klára
vegyész, doktorandusz

barbi.jpg

Dr. Tóth Barbara
(JéBarbi)
gyógyszerész

913_csapibence_120119_015.jpg

Dr. Csapi Bence
gyógyszerész

no-pic.jpgDr. Ványolós Attila
(pharmythographer)
gyógyszerész

Díjaink

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

21no_logo.png

A 21 NŐ AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT alapítvány prominens szakembereinek Védjegye tanúsítja a Ködpiszkáló blog szakmai hitelességét és társadalmi hasznosságát.

Nekem szól! Egészségértés díj, egészségügyi szakember kategória 2. hely

Kutatók a Neten - közönségszavazás 2. hely

Goldenblog 2014. Tech+Tud kategória, közönségszavazás 2. hely

Nemzeti Kiválóság Program blogverseny, 1. hely

Goldenblog 2013. Biznisz kategória, közönségszavazás 9. hely

Goldenblog 2012. Szakértői kategória, közönségszavazás 5. hely

Utolsó kommentek

Ködpszkáló a Facebookon

DESIGN

Az oldal sablonját dr. Horváth Róbert készítette.

süti beállítások módosítása