hogyan gyógyíts rákot 7 perc alatt?

2013.08.23., Szerző: kodpiszkalo

lcw_1.jpgMindig van lejjebb. Lehet, hogy ezt már leírtam néhányszor, de újra és újra megtapasztalom az élményt. Az rendben van, hogy a levegővétel is fogyaszt és a fogzási fájdalmat nyaklánccal kell enyhíteni, na de hogy a rákot néhány perc alatt gyógyítani lehetne? Hát persze, erre is van tuti recept. És hogy kitől? A titok tudója Dr. Leonard Coldwell, akinek önéletrajza szerint legalább 4 doktorátusa (!), még ennél is több különböző diplomája és megfejthetetlen titulusa van, de aki orvosi diplomájának és doktorátusainak létét sokan erősen kétlik. Sőt, lehet, hogy nem is így hívják, hanem ő valójában Bernd Klein, aki Németországot különböző viselt ügyei miatt hagyta el, s akit új hazájában különféle csúnyaságok elkövetése miatt szexuális zaklatással vádolnak. Mindez persze nem akadálya annak, hogy a honlapján reklámozott könyvek, CD-k, egyéb termékek jól fogyjanak, s annak sem, hogy a hazai oldalakon vírusszerűen terjedő videói és a fantasztikus állításokat visszhangzó cikkek értő fülekre találjanak.

Az alábbiakban a kevesebb mint 7 perces videoüzenet főbb állításait vesszük sorra.

Tapasztalatom szerint sok ráktípus 2-16 héten belül meggyógyítható. Néhány ráktípus perceken belül gyógyítható, mert a világon minden olyan orvos, aki legalább 20 éve praktizál, ismer spontán gyógyulásos eseteket. (...) Ha ez lehetséges, akkor csak a módszert kell megtalálnunk a megvalósításához. (...) A remény (...) az, ami meggyógyítja őket.

A gyógyulásba vetett hit fontos tényező, és csodás gyógyulások is vannak. De a néhány perc alatt végbemenő rákgyógyítás természetesen alaptalan és irreális. Őszintén szólva nem is értem, hogy egy ilyen kezdés után hogyan is adhat bárki hitelt a továbbiaknak.

A második, hogy meg kell szabadulni a savasságtól és a toxémiától. A test lúgos lesz és oxigénben gazdag. Ha sok zöldet választunk, tehát klorofillt, akkor a test rengeteg oxigénhez jut. Megfelelő kalciumellátással, táplálkozással, nyomelemeket tartalmazó megfelelő kiegészítőkkel lúgosíthatjuk a szervezetet. Amint lúgossá válunk, a rák azonnal leáll. Eltarthat néhány napig, néhány hétig, de leáll.A szervezetben a 7,36-os pH érték az ideális, de a gyógyulási szakaszban fel kell menni 7,5-re, azaz a rendszert kissé túl kell lúgosítani.

Ezt a savtalanítás-lúgosítás témát már tárgyaltuk. Röviden: a vér kémhatása (pH-ja) normál körülmények között 7,37-7,43 között mozog.A szervezet pH-ja csak kis mértékben térhet el a normálértéktől mivel a jelentősebb eltérés súlyos állapothoz, akár halálhoz is vezethet. 7,5-ös pH még nem jár életveszéllyel, de sajnos a rákot sem állítja le. Néhány hét alatt sem. 

Dr. Martin többlépéses oxigénterápiát alkalmaz, ami azt jelenti, hogy leveszi a vért, ionizált oxigénnel látja el, majd visszavezeti, mindezt 12-szer végzi el, végül a beteg vadonatúj vért kap, olyan lesz, mint az újszülötteké. Ezzel kiküszöböltük az oxigénhiányt. A levett vér fekete, a visszavezetett rózsaszínű. Ez olyan mint egy legális dopping.

Hát igen, ez valóban dopping, ehhez hasonló módszerrel is éltek azok a profi kerékpárosok, akiket a doppingdoktor Fuentes "kezelt". Ionizálásról szó sincs, a vér sem válik feketéből rózsaszínűvé (az oxigéntaralom növekedésével tényleg világosabb lesz), de ami a lényeg: a vér oxigéntartalmának növelése sem pusztítja el a daganatot.

A C-vitamin injekcióktól a daganat pár napon belül megszűnhet. Mivel a C-vitamin ilyen nagyhatású és az egyik legnagyszerűbb gyógyszer, és mivel majdnem minden szív-érrendszeri problémára jó, ki akarják vonni forgalomból. Vényre lesz kapható, és szintetikus lesz, ami már nem hatásos.

Bár a C-vitamin potenciális daganatellenes hatását már 1976-ban felvetették, a dosszié még nincs lezárva, sőt napjainkban különösen élénken folynak a klinikai vizsgálatok a kiegészítő kezeléskén alkalmazott C-vitaminnal. Az, hogy a daganat pár napon belül megszűnjön, nem reális. Az ezt követő tévedések sora sem növeli a hitelességet: a C-vitamin nem jó majdnem minden szív-érrendszeri betegségre, nem akarják kivonni forgalomból, vényköteles sem lesz, s a szintetikus L-aszkorbinsav nem csak kémiailag azonos, hanem minden hatásában is egyenértékű a természetből nyert C-vitaminnal.

A vegyszerek nem hatnak, a természet hat. Ha a természet létrehoz egy problémát, megalkotja a megoldást is.Ha valami nem létezett 100 évvel ezelőtt, most sincs rá szükség.

Hűha. Ezt nem kommentálnám különösebben. De azért elgondolkodtató, hogy pl. C-vitamininjekció és vérdopping sem volt 100 éve, amit nem sokkal korábban lelkesen ajánlgatott...

Ha valakinek segíteni akarunk, hogyan győzze le gyorsan a rákot, vegetáriánus vagy nyersétel-diétát ajánlanék. Naponta 4 liter vizet itatnék fél teáskanál tengeri sóval, mert arra minden testműködésünkhöz szükségünk van. Elektromosságra van szükségünk, és ez csak elegendő sóval hozható létre. Ha nincs elég só, vérnyomásprobléma alakul ki.

A növényi étrend egészséges, és nem csak betegeknek. A sós víz érdekes ötlet. De hallgassuk csak:

A konyhasó gyakran egyharmad rész üveget, egyharmad rész homokot és egyharmad rész sót tartalmaz.Az üveg és a homok felhorzsolja az artériákat, amelyek vérezni kezdenek. A koleszterin odamegy, hogy elállítsa a vérzést, hogy ne vérezzünk el belülről. Erre azt mondják, hogy a koleszterin az oka a magas vérnyomásnak, mert szűkíti az ereket. Ez teljesen abszurd, mert nem a túl sok koleszterintől halhatunk ,meg, hanem a hiányától. Vannak emberek, akiknek a koleszterinszintje 600, és soha nem voltak betegek. Az égési sérülteknek napi 20-25 főtt tojást adnak, mert csak a koleszterin tud új sejteket építeni nagyon gyorsan. sejtjeink 87%-a koleszterinből áll.

Az egész bekezdésből semmi nem igaz, egészen elképesztő butaságok és tévedések sorakoznak itt. Arra viszont jó, hogy az emberi szervezet működéséhez kicsit is konyítók lássák: egy tökéletes sarlatánnal van dolguk.

Ha csak a tényeket nézzük: statisztikailag az orvosok átlagos élettartama a legalacsonyabb, 56 év. Körükben a legmagasabb az alkoholisták, kábítószerfüggők, öngyilkosok aránya. Ennél csak a pszichiáterek körében rosszabbak az arányok. Mi meg tőlük kérdezzük, hogyan élhetünk egészséges, boldog, hosszú életet?

Sokat idézett téves adatok. Nem igaz, hogy az orvosok átlagos élettartama a legalacsonyabb, nem igaz az 56 év sem. Bár az önpusztító életmód a kiégett orvosok körében gyakoribb, nem igaz, hogy körükben lenne a legmagasabb a kábítószeresek, alkoholisták, öngyilkosok aránya. 

De mindez csak hab azon a tortán, amit Coldwell 100%-ban hamis összetevőkből sütött, s amelyet ennek ellenére (vagy épp ezért?) lelkesen habzsol több millió ember világszerte.

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kodpiszkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr925194035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

négyzet 2013.08.23. 10:54:08

Oláh Andorról mit gondoltok? Ő persze már nem lesz interneten terjedő csodadoktor, de ma is elég népszerűek a könyvei.

kodpiszkalo · www.kodpiszkalo.blog.hu 2013.08.23. 12:05:30

@négyzethálós: a népi orvoslás nagy kutatója és ismerője volt, ráadásul orvos is, aki így olyan összefüggéseket is megértett, amit egy néprajzkutató nem. Gyűjtéseiről, kutatásairól szóló könyvei (pl. az Újhold, új király) máig alapvető fontosságúak.
Ennek fülszövegéből idézek:
"Ez a könyv nem ajánl csodagyógyszereket: kipróbálásra semmilyen gyógyszert, gyógymódot nem ajánl. Ehelyett igyekszik minél teljesebb képet adni a hagyományos orvoslás „természetes” és „babonás” gyógymódjairól, népünk kórtani és egészségtani nézeteiről, hiedelmeiről, mindenekelőtt pedig szeretné megvilágítani – a samanisztikus széltan, a hippokratészi nedvtan és az újkori fizikális kórok-tan hármas egységében felvázolni – a magyar népi orvoslás előítéleteinktől elhomályosított rendező elveit. "
Azok, akik ma az ő könyvei alapján gyógyítani próbálnak, mélyen félreértik, mi is volt életművének súlya és célja.

négyzet 2013.08.23. 17:17:40

@kodpiszkalo: Köszi és örülök. Két kedvenc szemléletformáló könyvem van, az egyik tőle.

Benoke2 2013.09.06. 09:30:02

"lelkesen habzsol több millió ember világszerte."
Ennek azért meg van az oka is. Az okot találja ki mindenki.

romol 2013.09.14. 09:29:41

@Benoke2:
Segitek megérteni az okát... Az orvosok igyekszenek őszinték lenni az beteghez, vagyis ha egy daganat a mai orvostudomány álláspontja szerint gyógyíthatatlan, vagy már a gyógyithatathan stádiumban van, akkor az nagy valószinűséggel így is van. Mivel a betegek vagy azok hozzátartozóinak nagy része ezt képtelen elfogadni (ami normális reakció), felkeresik a fent emlitett illetőt, vagy az hozzá hasonlókat, akik nagy örömmel nyerészkednek az elkeseredésükön. Igazán teisztességes és emberbarát magatartás ez, ugye!? Egy gyors példának felhoznám a közismert Steve Jobs esetét... Szívesen találkoznák valaki olyannal is, akin ezek a "csodás" módszerek ténylegesen segitettek (persze ez a hozzászólás csak az általam ismert tényeken alapszik)

picit utánagugliztam, ime egy érdekes cikk (sajnos leginkább csak angoul vannak fent):
www.glancingweb.com/628/evil-wears-a-human-face-and-calls-himself-dr-leonard-coldwell

Benoke2 2013.09.14. 11:01:29

@romol: Egyrészt pont ez az oka, másrészt pénzügyileg marhára nem jó buli a gyógyszeriparnak ha az ember meggyógyul. Ezért 3 fajta kezelésmód létezik a nagy többségnek. Műtét, sugár, és kemó. Ez utolsó a legdrágább, és a legkevésbé hatékony. A betegség évszázadok óta ismert és azóta a modern tudomány sem nagyon tesz ellene semmit. Az orvosok azzal dolgoznak amijük van, illetve megmondják nekik mivel dolgozhatnak. A modern tudomány eretnekei próbálják kizárni a természetes megoldásokat. Így az embernek az marad, hogy vagy próbálkozik, vagy belenyugszik, hogy szó szerint nem csinálnak semmit sem az emberrel.

Almendra 2014.02.05. 13:24:55

Az egyik állít valamit, és az érveivel alátámasztja.
A másik egyenként mindegyikre annyit tud mondani: ez nem igaz, ez sem igaz, minősít, végül a döntő "érv": aki ért hozzá, LÁTJA, hogy nem igaz. (érveléstechnika-elégtelen)

Az egyik a nevét és az arcát adja hozzá.
A másikról nem lehet tudni kicsoda, egy virtuális személy, egy felhasználónév.

Az egyik érvel, a másik ködösít.

porte 2014.05.01. 10:21:48

@Almendra: én is ezt látom habár alapvetően szkeptikus vagyok, de a cikk író csak néhány dolgot cáfolt konkrétan most az hogy az orvosok alkeszek-e vagy sem, kevésbé érdekel ha normálisan tud dolgozni mind emelett.

A c vitamin hatását a cikk író se tudta megkérdőjelezni, az hogy néhány percen belül meggyógyúl valóban jhihetetlennek hangzik, de a cikk író is beismeri, hogy ma is vizsgálják.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2014.05.27. 14:44:07

@Almendra: te még olvasni is hülye vagy, a blog szerzői arccal, névvel ott vannak fent.

levendulaliget 2014.10.16. 16:44:03

@Almendra: Az sem jó érvelés, mikor már eleve hiba van az állítás és érvelés összefüggésében, a bizonyításban, hivatkozásban... A másik, hogy emberek életével nem játszunk, hogy jó lesz a C-vitamin is, mert olcsó, ha mégsem, akkor pedig legfeljebb többen halnak meg... A kutatások nem bizonyították, hogy megszünteti a rákot, hanem azt, hogy gátolja/leállítja a rákos sejtek osztódását stb. de az alapgond, hogy valaki beteg, még nem szűnt meg (márpedig nem lehet azt mondani, majd lesz valahogy), és további kutatásokra van szükség.

levendulaliget 2014.10.16. 17:09:09

@Benoke2: A kemoterápia bizonyos daganattípusoknál hatékony, míg másoknál kevésbé (de ez köztudott), és nem az a cél, hogy kizárják a természetes megoldásokat, mert kutatásokat végeznek, de mivel a rák (nyilván stádiumtól stb. függően) halálos, ezért nem hiszem, hogy az lenne a megfelelő, hogy várnak, amíg valamelyik természetes megoldás hat, vagy nem hat... márpedig perdöntő eredmények nélkül akár orosz ruletthez is hasonlíthatnánk.

Almendra 2015.01.25. 20:14:57

@ZKA: amikor a hozzászólást írtam, még semmiféle kép nem volt a szerzőkről, nyilván ezért írtam, hogy csupán egy felhasználónév a cikk írója. (Örülök, hogy ezen változtattak) Amúgy a választékosan megfogalmazott véleményed, a "buták vagytok mint a főd" és a "te még olvasni is hülye vagy" pont az az érveléstechnika, ami ellen szót emeltem, nem csoda, ha téged meggyőz egy üres cikk.

Amúgy pedig ha valaki elhiszi, hogy a ciángőz remek konyhai légyirtószer, akkor szívja sokat, és higgye csak, hogy a kemo és a sugár gyógyít, mert az orvos is megmondta... :P

Almendra 2015.01.25. 20:22:39

@levendulaliget: emberek életével nem játszunk? Ki mondta hogy ez játék? Kőkemény üzlet! Kár, hogy azt senki nem bírja kimondani, hogy emberek életével nem üzletelünk, ugye, doktorurak? Ki ismer olyan orvost, akinek a rendelőjében nem látni reklámfelületet? Mert én még nem találkoztam ilyennel! Mindig van egy-két reklámtoll, egy jegyzetfüzet, egy falinaptár, színes kis matricák, egéralátét stb. Számomra mind hiteltelen.

kodpiszkalo · www.kodpiszkalo.blog.hu 2015.01.25. 20:27:47

@Almendra: ilyen világban élünk. Nekem sem tetszik, hogy mindenhol reklám van, de ne gondoljuk, hogy azért, mert egy cég ad 1-2 reklámtollat, befolyásolja a gyógyszerrendelést. A befolyásolásnak is vannak módjai, de azok éppenséggel nagyon láthatatlanok a nagyközönség számára...

dittke6 2015.04.26. 11:00:55

Én tiszteletben tartom más véleményét, de a sajátom is megvan. Kérdezem Én! Ha a ggyszeriparnak és aki mögötte van legfontosabb és elsődleges érdeke lenne egy betegségmentes társadalom kinevelése, miért nem a megelőzésre teszi a hangsulyt?! A média miért nincs tele a megelőzés számtalan lehetőségének reklámozásával? Persze ez költői kérdés, mert a választ tudom! Egy orvostól nem kaptam még erre kielégitő választ! Érthető a tekintetben, hogy az orvosi egyetemeken megszerzett tudás nem erről szól. De könyörgöm, hol van itt az "emberközpontu" gondolkodás?! Amig a hivatalosan elfogadott gyógyitás ennyire szemellenzőzve halad, a társadalom beteg emberek fog gyártani! A verzió, az ember egészségét tekintve is, az anyagelvűséget helyezi előtérbe!!! És ez nagyon, de nagyon szomoru! Ha már az embert mint lényt nem tudjuk tekinteni, ez a szakadék alja, de a legnagyobb bizakodásra jobb ha tudjuk, "itt" van lehetőség, csak hogy milyen árat kell fizetnunk ezért, az nagyon nem mindegy! És mindez majd akkor tisztul ki, ha az árat már megfizettuk! Mindenesetre én továbbra is a tudatos gondolkodás hive maradok!

bugenhagen 2015.04.26. 15:04:12

@dittke6: Szerintem a média igenis tele van a megelőzéssel. Nem lehet úgy kinyitni a számtalan életmód-magazin egyikét sem, hogy ne lenne tele a megelőzéssel, de vannak erről TV-műsorok is, meg az internet is tele van ilyen információkkal.

Másrészt pedig nincs olyan, hogy alternatív gyógymód meg nem alternatív. Csak olyan van, amitől az ember meggyógyul vagy nem gyógyul meg.

bugenhagen 2015.04.26. 15:42:51

@kodpiszkalo: Tudnék mesélni sztorikat arról, hogy egy-egy kórházi osztályon a főorvos kötelezővé tette ennek vagy annak a gyógyszernek a megrendelését, miután részt vett a gyártócég egy konferenciáján a francia Riviérán... De végeredményben egy hatásos gyógyszerről van szó, ami nem rosszabb, mint a konkurenciáé.

Másrészt nem hiszek abban, hogy a gyógyszeripar szándékosan betegen tartaná az embereket, csak hogy meglegyen a profitja. Nem azért, mert ők csupa Grál-lovag, hanem teljesen logikai alapon.

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a legegészségesebb ember is meghal egyszer. És nagy valószínűséggel nem úgy fog meghalni, hogy egyszer csak lefordul a székről, hanem úgy, hogy valamilyen betegsége lesz, amit kezelnek, kezelnek, aztán egyszer csak megáll a tudomány, és a kezelés már nem használ.

Mi következik ebből? Leginkább az, hogy a gyógyszeriparnak igenis érdeke az emberek gyógyítása, mivel:

- addig is költik a pénzt, amíg meg nem gyógyulnak
- a gyógyulásuk után előbb-utóbb ismét betegek lesznek, és akkor megint csak venni fogják a gyógyszert.

Tehát nem hinném, hogy bárkinek is attól kellene "félnie", hogy mindenki egészséges lesz, és akkor majd ki fogja megvenni a gyógyszert? Az egészséges ember tovább él, és mivel előbb-utóbb úgyis beteg lesz, tovább szedi a gyógyszert. Szóval a gyógyszergyár akkor szolgálja a saját profitérdekét, ha mindenkit meg akar gyógyítani. Nem így logikus?

piccinocece 2017.06.10. 10:44:29

@dittke6: Nem a megelőzésre helyezik a hangsúlyt? Szóval még sose mondta senki hogy ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne drogozz, csökkentsd a stresszt, mozogj rendszeresen, ne egyél vörös húst, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, sok halat, csökkentsd a telített zsírok fogyasztását? Sose mondta az orvos hogy járj rendszeresen szűrővizsgálatokra amikkel drámain tudod növelni a túlélési esélyedet? Élj a védőoltások adta lehetőséggel hogy enyhe betegségek súlyos szövődményeivel se kelljen együtt élned? Ezeket ugye a gonosz gyógyszergyárak gyártják, pedig mennyi pénzt lehetne keresni ha egyetlen csecsemő se kapna BCG védőoltást és mindenkit aki elkapja a betegséget 6-12 hónapig antibiotikummal lehetne tömni.
Ja de várjunk, ehhez meg kéne változtatni az életmódot, nem csak 2 tabit bekapni reggel meg este. Hát ez az emberek nagy részének már nem megy, de másra kenni a felelősséget már nagyon.

Szerzők

csupor-dezso-100x150.jpg

Dr. Csupor Dezső 
(kodpiszkalo)
gyógyszerész, 
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

jeszenoi-norbert-100x150.jpg

Dr. Jeszenői Norbert 
(j.norbert)
gyógyszerész

gyapai-orban-orsolya-100x150.jpg

Dr. Orbán-Gyapai Orsolya
(pharma-girl)
gyógyszerész

hajdu-zsanett-100x150.jpg

Dr. Hajdu Zsanett
biológus

boros-klara-100x150.jpg

Boros Klára
vegyész, doktorandusz

barbi.jpg

Dr. Tóth Barbara
(JéBarbi)
gyógyszerész

913_csapibence_120119_015.jpg

Dr. Csapi Bence
gyógyszerész

no-pic.jpgDr. Ványolós Attila
(pharmythographer)
gyógyszerész

Díjaink

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

21no_logo.png

A 21 NŐ AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT alapítvány prominens szakembereinek Védjegye tanúsítja a Ködpiszkáló blog szakmai hitelességét és társadalmi hasznosságát.

Nekem szól! Egészségértés díj, egészségügyi szakember kategória 2. hely

Kutatók a Neten - közönségszavazás 2. hely

Goldenblog 2014. Tech+Tud kategória, közönségszavazás 2. hely

Nemzeti Kiválóság Program blogverseny, 1. hely

Goldenblog 2013. Biznisz kategória, közönségszavazás 9. hely

Goldenblog 2012. Szakértői kategória, közönségszavazás 5. hely

Utolsó kommentek

Ködpszkáló a Facebookon

DESIGN

Az oldal sablonját dr. Horváth Róbert készítette.

süti beállítások módosítása