Utolsó kommentek:

kiru55 2020.07.09. 15:16:35

Figyelem: A következő információ szabad! Nem használható fel szabadalomra, vagy, bármilyen tulajdonjoghoz kötött egyéni kezdeményezésre!!!

A megfigyeléseim, tárháza egyel bővült...De lehet nem is egy hanem végtelen elágazása van. Ismerősömnek megtiltottam a vizhajtózást, mint desszert fogyasztást!!! Pár napja kezdett dagadni a bokája, kérdezte mit tegyen? Mondtam neki ha nagyon muszáj akkor vegyen be egyet (furasemid) ,ám a Kálium pótlásról emelt arányban mindenképpen gondoskodjon. Annyire megfogadta pár hónapja, hogy nem merte bevenni! Régebben,egy szlogen beégett a tudatukba, hogy a viz elnyomja a szivet!!! Egyik ismerősünk annyira félt ettől, hogy talán kettesével is ette. 5. infartus után "sikerült" itthagyni bennünket. Dr.P..."kezelgette"(!) Lényegre térve, Cukorszabályozó gyógyszer, néha úgy leviszi a Gl. értéket, 5-6 kérték körülire, akkor már rosszullét lép fel. 7.0 fölött érzi jól magát.
Egy tanulmányban nemrég olvastam, az alacsony Glükóz szint az egész szervezet folyamatait lassítja (!!!) Erre alapozva, az említett, személynek 2 szem szőlőcukrot adtam. A szemem láttára kellett azonnal bevennie!, (ugye ez nem kuruzslás? ) Kb 10 perc után egy kicsit javult az általános közérzete. Hazavittük otthonába. kb. egy óra elteltével felhívott bennünket. Közölte, többször el kellett mennie már WC-re, a boka ödémásodás szemmel láthatóan visszaállt. Tisztelt Betegséggyártók! hány "csontváz fog kiesni még a szekrényből". Mi folyik itt kérem? A cukorbetegség cukorral és Pl, Káliummal (KCL só) gyógyítható. (?) !!! Nem lepődnék meg, ha legtőbb betegség, nagy adag C vitaminnal, KCl sóval, és szőlőcukorral való kezelés hatására szünne meg!!!

Bejegyzés: gyógyítható a cukorbetegség?

Ferencné Perneki Ferencné 2020.07.05. 17:45:28

Nekem is van rákos sejtem és ha lehetséges kipróbálnám. Nagyon jókat olvastam erről a termékről ebben a cikkben.

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

karmon manna 2020.06.22. 08:51:20

Próbáltam megkeresni azt az 1 mondatot, hogy végül is mire jó az ezerjófű a tudomány mai állása szerint? De ezt nem találtam meg :(

Bejegyzés: ezerjófüvek

Boka1 2020.06.14. 10:35:05

Én 2016-ban vettem földelő szettet. Ami fantasztikusan jó volt, hogy az ujjaim nem dagadtak be a számítógép előtt ülve. A földelt lepedőn aludva meg a elmúltak a térd, váll, derékfájások meg az éjszakai legszomj.
Azt nem tudom, hogy mi az oka annak, hogyha földelt pontra teszünk egy tartósan fájó pontot, akkor a fájdalom azonnal elmúlik. A barom rokonaim azt mondják, hogy hiszek benne. De a méregdrága krémekben még jobban hittem, mégsem múltak el.
Szerintem itt is a “ még nem próbáltam, de nem használ “.

Bejegyzés: földelni jó?

fordulo_bogyo 2020.06.06. 05:05:34

@VIVALDI: Ha mar errol van szo, benned a nagy zeneszerzot tisztelhetjuk? Hm?
Bagoly mondja verebnek...

Bejegyzés: cukrosmadzag

fordulo_bogyo 2020.06.06. 05:04:41

@VIVALDI: Ezen lap tetejen jobb oldalt a megfejtes, fenykeppel... tessek szetnezni, mielott Hm-ognel.

"Dr. Csupor Dezső
(kodpiszkalo)
gyógyszerész,
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet"

Bejegyzés: cukrosmadzag

VIVALDI 2020.06.03. 17:50:10

A szerző nevénél 'kodpiszkalo' van megadva. Hm. Ez az oldal is szereti az anonimitást.

Bejegyzés: cukrosmadzag

VIVALDI 2020.06.03. 17:46:39

@JaniBa: Szia Janiba! Igazad van, magadnak kell keresgélni, és eldönteni, mit szeretnél alkalmazni, és mit nem. Az angol nyelvű szakirodalom döntő fontosságú, magyarul nem fogod megtalálni az információt.

Bejegyzés: cukrosmadzag

VIVALDI 2020.06.03. 17:30:49

' II. típusú cukorbetegségben pedig az inzulintermelésre vagy a cukoranyagcserére ható gyógyszerek segítenek egyensúlyban tartani a vércukorszintet.'
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem teljesen így van. Ha kiiktatod a szénhidrátokat, és helyette megemeled az egészséges zsírok arányát, a beszámolók szerint napok alatt rendeződik a II. típusú cukorbetegség. Van még néhány táplálkozási tanács, amiket érdemes betartani. Olvass és keress, mert más nem fogja helyetted megtenni, és bizony az életed múlhat rajta.

Néhány név, amire érdemes rákeresni a Neten és a Youtube-on:

Jeff Volek, Steve Phinney, Eric Westman, Robert Lustig, Ron Rosedale, Tim Noakes, Jason Fung, Bob Atkins, stb. Ezek a nevek Nevek a szakmában, és mind orvos aki évtizedeken keresztül végezte/végzi a Gyógyítást.

Egy hátulütője van a keresgélésnek: a szakirodalom igazából angolul érhető el. Magyarul érdemes Szendi Gábort olvasni, mert nagyon alapos és felkészült cikkeket ill. könyveket ír.

Bejegyzés: cukrosmadzag

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2020.05.29. 09:10:05

Úgy tűnik, ha a GVH nem elég hatékony, akkor majd egymást "kapcsolják ki". Mondanom sem kell, hogy a legtöbbet a sok hiszékeny vesztett ezen.
Az egyik tanulság: messze elkerülni bármilyen MLM-et és társait, mindegy mit akarnak eladni.
Szóval így került be ez a csaló ismét a hírekbe:

index.hu/belfold/2020/05/28/ha_jack_megharagszik_azt_senki_nem_koszoni_meg/?utm_campaign=googlenews&utm_medium=link&utm_source=editors

Bejegyzés: magyar nanocsoda

Untermensch4 2020.05.12. 13:00:24

" A reklámok elől ráadásul nehéz kitérni, mivel minden olyan felületen (facebooktól a levelezőrendszerünkig) megjelennek, amit naponta több alkalommal használunk. "

Nekem néhány év után az első néhány reklám ami átütötte a blokkolót, mostanában volt.

De van egy egyszerű módszer, a reklám végtelen és kifogyhatatlan gyűlölete, ha lehet egyre magasabb hatványon. Amit reklámoznak az egy gyűlölni való dolog, és nincs de. Az összes hétköznapi frusztrációt át kell pakolni ebbe a reklámgyűlöletbe és abban kiélni.

Bejegyzés: hogy ne verjenek át?

eve_menstrueaction 2020.05.01. 13:20:12

@kodpiszkalo:
A rákos megbetegedéseknél nem nevezném gyógyulásnak azt amikor kétséges hogy a 'meggyógyult beteg' 2-5 évnél tovább fog élni. Sajnos az orvosok kitűzött célja is eleve csak ennyi, ezért használják még az elavult módszereket, amik sokszor nagyon drága régi műszerek használatával jár, hogy a készülékek vételára vissza jöjjön, vagy még mindig szponzorált. Az orvosok és tudósok sosem említik, hogy a gyógyulás az ő szótárukban csak pár plussz hónapot/évet jelent, s ha többre sikeredik az csak a véletlen/szerencse/életstílusváltás/sors/Isten..(stb.) közreműködésével játszik a kezükre.
Egyáltalán nem nézem le az orvosok sokszor vérverejtékes munkáját, de a hozzáállásukon változtatniuk kellene.

Bejegyzés: az eltitkolt igazság a rákról

poiuytrewq 2020.04.28. 21:50:12

Kezdődő torokfájásnál, náthás tüneteknél,beduguló orrnál rendszeresen szoktam aromalámpát használni ebbe teszek 6 8 csepp- citromolajat, borsmenta olajat, eukaliptusz olajat, szegfűszeg olajat, esetleg még teafa olajat, levendula olajat.
Még aznap elmúlik minden tünetem, sőt pár barátom is átjött már párszor beszélgetni mikor nekik is ilyen tüneteik voltak és utána jobban érezték magukat, 30 as kora 410 es korosztály vagyunk nem gyerekek.Nem a legrosszabbbakat veszem , amiket veszek: Goloka, Aromax, Naturland,Tebamol,Dr Herz, Pannonhalmi gondolom ezek lehetnek a közepes , gynege közepes és erős közepes minőségűek 10ml 1000Ft durván. DoTera termékeket nem próbáltam azok eléggé húzós árakon vannak sokszorosa ezeknek, de tescós aroma olajakat se vettem 400Ft/10ml . A bőrgombásodás is megszűnt illóolajok hatására ahol a canesten és társai elbuktak, canesten ,lamisil semmitérő termékek voltak ahogy abbahagytam a használatukat egyből visszajött a gomba , felesleges pénzkidobás. Ez a tapasztalatom hátha segít valakinek.

Bejegyzés: levegőt!

fordulo_bogyo 2020.04.20. 14:40:25

@Fehérszakál: Mak helyett vasreszelekkel hinteni meg a makos kiflit, sulyosabb esetben vasreszelekkel tolteni meg a makos kalacsot.
Errol eszembe jutott egy masik nepi gyogymod megfazas ellen:
Faj a torka? szopogasson borotvapenget. Eleite kisse karcol, de utana mintha elvagtak volna.

Bejegyzés: jobb-e a szerves C-vitamin, mint a szervetlen?

Fehérszakál 2020.04.20. 11:30:01

@szabidoki: Tudod mi a legjobb köhögés csillapító? A hasajtó. Nem mersz köhögni mert befosol :) :) :)

Bejegyzés: hatástalanok a köhögéscsillapítók - hazudik a statisztika?

Fehérszakál 2020.04.20. 11:27:13

@fordulo_bogyo: A vashiányra én szöget szoktam szopogatni, sokkal olcsóbb mint a patikában kapható :) :) :)

Bejegyzés: jobb-e a szerves C-vitamin, mint a szervetlen?

kodpiszkalo · www.kodpiszkalo.blog.hu 2020.04.13. 21:48:25

@1penge1: ez a blog nem a rögeszméseknek készül, hanem azoknak, akiknek kérdései vannak.

Bejegyzés: vízbe teszi be a zokszigént

1penge1 2020.04.13. 20:43:17

marha jó. azt ,hogy mit szórsz ki a kertbe az a Te döntésed. nem kell mindenkivel elhitetni amit Te gondolsz. sorra dőlnek meg azok a tudományok amit ez idáig magunkba szívtunk. iskola a múlté, lehet már csak vizsgázni kell menni az iskolákban? ki tudja.... éld át amit leírsz, lehet hitelesebb leszel. boldog húsvétot.

Bejegyzés: vízbe teszi be a zokszigént

kodpiszkalo · www.kodpiszkalo.blog.hu 2020.04.13. 08:34:40

@1penge1: én például szoktam marhatrágyát is kiszórni a kertben, néha műtrágyát is. Ezek szerint az az embernek is jó lehet?

Bejegyzés: vízbe teszi be a zokszigént

1penge1 2020.04.13. 07:26:42

Már Másodszor írok nektek. hogy legyen tudás a birtokodban elárulom igenis hasznos a hidrogén peroxid. növényeket kezelek vele. ma a kertészetben is használják (aqua hidrponik kultúrában. ma a levegő oxigén tartalma már csak 20%
mit gondolsz mitől a sok daganatos beteg. duskálunk az oxigénben mert ha igy lenne akkor kevés lenne a beteg .megnevezel embereket,de nem szentelsz időt rájuk, hogy kik ők, csak hely hiányra hivatkozol. Neumivákin professzor az orosz űrkutatás egyik vezetője volt. az orosz hadseregben is alkalmazzák, ha atom robbanás van. szedem rendszeresen 3% sat kettő dcl desztillált víz, húsz csepp hidrogén peroxid. minden reggel éh gyomorra . azóta nem kell noteszba irkálnom , hogy el ne felejtsem a tennivalókat ,energikusabb vagyok bírom a stresszt. akkor írj bármit ha részese vagy az esetnek. mert birtokodban van a tudás. nem kell az embereket kétségbe hozni.

Bejegyzés: vízbe teszi be a zokszigént

Szerzők

csupor-dezso-100x150.jpg

Dr. Csupor Dezső 
(kodpiszkalo)
gyógyszerész, 
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

jeszenoi-norbert-100x150.jpg

Dr. Jeszenői Norbert 
(j.norbert)
gyógyszerész

gyapai-orban-orsolya-100x150.jpg

Dr. Orbán-Gyapai Orsolya
(pharma-girl)
gyógyszerész

hajdu-zsanett-100x150.jpg

Dr. Hajdu Zsanett
biológus

boros-klara-100x150.jpg

Boros Klára
vegyész, doktorandusz

barbi.jpg

Dr. Tóth Barbara
(JéBarbi)
gyógyszerész

913_csapibence_120119_015.jpg

Dr. Csapi Bence
gyógyszerész

no-pic.jpgDr. Ványolós Attila
(pharmythographer)
gyógyszerész

Díjaink

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

21no_logo.png

A 21 NŐ AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT alapítvány prominens szakembereinek Védjegye tanúsítja a Ködpiszkáló blog szakmai hitelességét és társadalmi hasznosságát.

Nekem szól! Egészségértés díj, egészségügyi szakember kategória 2. hely

Kutatók a Neten - közönségszavazás 2. hely

Goldenblog 2014. Tech+Tud kategória, közönségszavazás 2. hely

Nemzeti Kiválóság Program blogverseny, 1. hely

Goldenblog 2013. Biznisz kategória, közönségszavazás 9. hely

Goldenblog 2012. Szakértői kategória, közönségszavazás 5. hely

Utolsó kommentek

  • kiru55: Figyelem: A következő információ szabad! Nem használható fel szabadalomra, vagy, bármilyen tulajdo... (2020.07.09. 15:16) gyógyítható a cukorbetegség?
  • Ferencné Perneki Ferencné: Nekem is van rákos sejtem és ha lehetséges kipróbálnám. Nagyon jókat olvastam erről a termékről eb... (2020.07.05. 17:45) ASEA - palackba zárt csodamolekulák?
  • karmon manna: Próbáltam megkeresni azt az 1 mondatot, hogy végül is mire jó az ezerjófű a tudomány mai állása sz... (2020.06.22. 08:51) ezerjófüvek
  • Boka1: Én 2016-ban vettem földelő szettet. Ami fantasztikusan jó volt, hogy az ujjaim nem dagadtak be a s... (2020.06.14. 10:35) földelni jó?
  • fordulo_bogyo: @VIVALDI: Ha mar errol van szo, benned a nagy zeneszerzot tisztelhetjuk? Hm? Bagoly mondja verebn... (2020.06.06. 05:05) cukrosmadzag
  • Utolsó 20

Ködpszkáló a Facebookon

DESIGN

Az oldal sablonját dr. Horváth Róbert készítette.