Utolsó kommentek:

AlexanderRybakFanHungary 2022.10.18. 20:08:16

@Fogarasi Péter: nézze már meg alaposabban, mire kínálnak megoldást" ezek a szerkentyűs sarlatánok: pl. arra, hogy megtalálják és eliminálják a kórokozókat benned a "rezgésük" alapján, legyenek azok baktériumok, vírusok, gombák, sőt, prionok!
Maga szerint ez tényleg lehetséges és működik???
Van fogalma arról, milyen rettegést fog átélni valaki, akinél pl. prionokat mutat ki ez a szerkentyű? Maga szerint ez etikus??

Bejegyzés: cemmedic - kvantumugrás a gyógyászatban

Szelr EryKa 2021.12.30. 05:15:49

Akkor tevhit hogy vannak természetes antibiotikumok? És a bakteriális fertőzés re milyen antibiotikumok használhatunk?

Bejegyzés: tanulni, tanulni, tanulni...

mouratius 2021.12.27. 10:13:57

helo
apátfalván a gyermekek fogyasztották,népi étkezési szinten dokumentálva is van

Bejegyzés: kövirózsa - rejtőzködő gyógyhatás

Ednüt Izárhi 2021.07.07. 18:01:05

Csak piszkáljuk a ködöt...
A gyógynövények velünk élnek.. ha nem gyógyszerrel csináltuk a bajt, gyógynövény is van rá...
Hál istennek a tudomány nevében már nem lehet máglyára küldeni senkit....
Az ízé, jó kellemes...ha egész zsenge a petrezselyem, utána ehetően puha, nagyon különleges ize van... Gourmeteknek kifejezetten ajánlom...
Csak az a jó amit a gyógyszergyárak vegyészei csinálnak, én csak tudom, gyógyszergyárban voltam vegyész... szóval meg volt a sötét oldal is
.. Csaxolok

Bejegyzés: szívbor

Jánosi Frigyes 2021.04.07. 13:11:40

Csatlakozom az előttem szólóhoz és gratulálok a cikk írójának, aki 17 év kutatását ezen a fórumon keresztül szeretné megkérdőjelezni, felhasználva az általános iskolában tanult biológiai ismereteit. Nincs bajom a kritizálással de nagy felelősséget érzek abban, hogy valaki a véleményét mondja el, vagy veszi a bátorságot és másokat akar döntésre kényszeríteni.
11 ezer meggyógyult vagy javulásban lévő magyar ember, 160 ezer Facebookon beregisztrált, szintén meggyógyult ember esetét 2021 -ben megkérdőjelezni elég nagy bátorságra, inkább felelőtlenségre vall.
Sok cégnek kívánok 10 évig tartó töretlen sikereket, és az egészségügyben elért hasonló eredményeket!

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

Egy István 2021.03.17. 13:44:47

Üdv mindenkinek!

Engem győzzön meg valaki hogy ez rossz nekem. 10 hónapja fogyasztom. Az orvos csak szteroidot tudott adni az autoimmun tüdőgondomra. Az ugyan nem segített de legalább szuper mellékhatásai vannak. (Szájgombásodás vese és máj probléma lehet) 4 havi köhögés után mintát vettek a tüdőmből szerencsére nem rák volt a 9 folt amit láttak a ct-n. 1 mondatot tudtam elmondani úgy hogy ne köhögjek erősen. 9 hét után nem köhögtem az Aseátol. Bonuszként amire nem számítottam eltűnt a tejérzékenységem és a 3 éves ízületi gyulladásom. egyébként abszolút nem hittem a termékbe. Azóta adtam én is másoknak akiknél szintén volt pozitív változás. Jó lenne ha elmagyarázná egy orvos nekem hogy mitől gyógyultam meg ha nem ettől. Mert mást nem szedtem. 160000 ember van az Amerikai facebook csoportba fényképekkel és esetleírásokkal. A Magyarba 11000 (jelenleg de folyamatosan bővül.) Nyilván nem segít senkinek azért bővül. Ez nem csodaszer csak lemásolták ami a szervezetbe lezajlik egyébként is. Ezt viszed be kintről.
A kedves vélemény nyilvánítok soha nem próbálták és amit a neten összeszedett adatokat abból formált véleményt. (Csak az édeskevés) Ennyi erővel én meg azt tudom mondani hogy nem ért ahoz amiről írt véleményt. Ezt több ezer ember tudja megerősíteni aki fogyasztja. Mert ők kipróbálták és nem ítélkeztek.
Szívesen válaszolok bárkinek ha van kérdése.
További csodálatos napot mindenkinek.

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

lócsöcs 2020.12.16. 14:39:35

Mire jó a grépfrútmag-kivonat?

Külsőleg gombás ill. "hozzáférhető", izolált, felületi bakteriális fertőzésekre (szubkután tályogra hiába kenyegeted...). Ezen felül jó még szájüregi fertőzésekre, gombásodásra, belemenősebb kunnilingváció után sem árt (a végrehajtó félnek...) - in vivo. Az USA-ban rengeteg kórházban ezzel mosnak fel, pontosabban, grépfrútmag-kivonat 1:500-as higítású oldatával - in vitro...

(In szőlőültetvény: két szezonban kontaktszerként használtam - és ezen kívül semmi mást. Tökéletesen működött.)

Belsőleg nem nagyon enném, annál jobban féltem odabent a hasznos bacikat...

Persze, a dilettáns Indexen már úgy jött le, hogy semmiféle antimikróbás hatása nincs...

Bejegyzés: mire jó a grépfrútcsepp?

Mesterházy Norbert 2020.12.02. 15:49:11

Ezek az élsprotolók (olmipiai és világbajnok sprotolók) és a mögöttük álló komoly orvosi háttér valószínűleg nem ért egyet eme szűklátókörú magyar orvosi csoportosulás véleményével.
aseaathletes.co/

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

Mesterházy Norbert 2020.10.08. 19:29:22

aseaimpact.eu/2020/10/06/asea-announces-new-life-science-research-lab-and-expanded-scientific-advisory-council-and-medical-professionals-board/

Az ASEA jelentős új tudományos és technológiai beruházásokat hajt végre, hogy továbbra is élen járjon a redox élettudományok terén. A redox globális ismereteinek és alkalmazásainak támogatása érdekében végzett új kutatási alapok lefektetése mára befejeződött. Ez nevezetesen a Verdis L. Norton Center for Redox Life Sciences.

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2020.09.06. 21:25:43

@kodpiszkalo: de ha Gödénnyel nem áll ki valaki, akkor Gödény félhülye híveit senki sem szembesítheti a valósággal. egy kis része talán elgondokodik, ha hallja, hogy nincs igaza.

és ismeri a Netflixes dokumentumfilmet a vegánokról? Nagyon népszerű sajnos, nem lenne kedve valakinek megkritizálni?
youtu.be/bBBfe1AXqZY

Bejegyzés: ELKÖLTÖZTÜNK

kodpiszkalo · www.kodpiszkalo.blog.hu 2020.09.06. 13:06:19

Hamarosan lesz kommentelési lehetőség az új helyen is!

Nem lenne sortszerű kívülállóként bekiabálni, az visznt biztos, hogy ilyen "vitára" nem állnék ki. Az iyen helyzetekben mindig az van előnyben, aki vállalja a blöffölés "kockázatát" (valójában nem kockázat, ha a hitelességtől eltekintünk, hiszen a hallgatók zömének nem esik le a csúsztatás ténye). Rádásul a populista, demagód alapállás mindig nyerőbb, mint a tudományos alapú érvelés. Nem érdemes a tudománytalanság, demagógia talaján álló vitapartnert egyenrangú álláspont képviselőjeként feltüntetni azza, hogy kiálunk vele vitázni. A saját álláspont kifejtésére millió egyéb módszer létezik - de ez csak egy vélemény.

Bejegyzés: ELKÖLTÖZTÜNK

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2020.09.06. 12:48:42

sajnálom, itt legalább lehetett kommentelni, mit gondol a Boldogkői - Gődény-vitáról? milyen ennek a gyógyszerész Gődénynek a tudása? youtu.be/k7DDyYAHOfQ?t=3603

Bejegyzés: ELKÖLTÖZTÜNK

kiru55 2020.07.09. 15:16:35

Figyelem: A következő információ szabad! Nem használható fel szabadalomra, vagy, bármilyen tulajdonjoghoz kötött egyéni kezdeményezésre!!!

A megfigyeléseim, tárháza egyel bővült...De lehet nem is egy hanem végtelen elágazása van. Ismerősömnek megtiltottam a vizhajtózást, mint desszert fogyasztást!!! Pár napja kezdett dagadni a bokája, kérdezte mit tegyen? Mondtam neki ha nagyon muszáj akkor vegyen be egyet (furasemid) ,ám a Kálium pótlásról emelt arányban mindenképpen gondoskodjon. Annyire megfogadta pár hónapja, hogy nem merte bevenni! Régebben,egy szlogen beégett a tudatukba, hogy a viz elnyomja a szivet!!! Egyik ismerősünk annyira félt ettől, hogy talán kettesével is ette. 5. infartus után "sikerült" itthagyni bennünket. Dr.P..."kezelgette"(!) Lényegre térve, Cukorszabályozó gyógyszer, néha úgy leviszi a Gl. értéket, 5-6 kérték körülire, akkor már rosszullét lép fel. 7.0 fölött érzi jól magát.
Egy tanulmányban nemrég olvastam, az alacsony Glükóz szint az egész szervezet folyamatait lassítja (!!!) Erre alapozva, az említett, személynek 2 szem szőlőcukrot adtam. A szemem láttára kellett azonnal bevennie!, (ugye ez nem kuruzslás? ) Kb 10 perc után egy kicsit javult az általános közérzete. Hazavittük otthonába. kb. egy óra elteltével felhívott bennünket. Közölte, többször el kellett mennie már WC-re, a boka ödémásodás szemmel láthatóan visszaállt. Tisztelt Betegséggyártók! hány "csontváz fog kiesni még a szekrényből". Mi folyik itt kérem? A cukorbetegség cukorral és Pl, Káliummal (KCL só) gyógyítható. (?) !!! Nem lepődnék meg, ha legtőbb betegség, nagy adag C vitaminnal, KCl sóval, és szőlőcukorral való kezelés hatására szünne meg!!!

Bejegyzés: gyógyítható a cukorbetegség?

Ferencné Perneki Ferencné 2020.07.05. 17:45:28

Nekem is van rákos sejtem és ha lehetséges kipróbálnám. Nagyon jókat olvastam erről a termékről ebben a cikkben.

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

karmon manna 2020.06.22. 08:51:20

Próbáltam megkeresni azt az 1 mondatot, hogy végül is mire jó az ezerjófű a tudomány mai állása szerint? De ezt nem találtam meg :(

Bejegyzés: ezerjófüvek

Szerzők

csupor-dezso-100x150.jpg

Dr. Csupor Dezső 
(kodpiszkalo)
gyógyszerész, 
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

jeszenoi-norbert-100x150.jpg

Dr. Jeszenői Norbert 
(j.norbert)
gyógyszerész

gyapai-orban-orsolya-100x150.jpg

Dr. Orbán-Gyapai Orsolya
(pharma-girl)
gyógyszerész

hajdu-zsanett-100x150.jpg

Dr. Hajdu Zsanett
biológus

boros-klara-100x150.jpg

Boros Klára
vegyész, doktorandusz

barbi.jpg

Dr. Tóth Barbara
(JéBarbi)
gyógyszerész

913_csapibence_120119_015.jpg

Dr. Csapi Bence
gyógyszerész

no-pic.jpgDr. Ványolós Attila
(pharmythographer)
gyógyszerész

Díjaink

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

21no_logo.png

A 21 NŐ AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT alapítvány prominens szakembereinek Védjegye tanúsítja a Ködpiszkáló blog szakmai hitelességét és társadalmi hasznosságát.

Nekem szól! Egészségértés díj, egészségügyi szakember kategória 2. hely

Kutatók a Neten - közönségszavazás 2. hely

Goldenblog 2014. Tech+Tud kategória, közönségszavazás 2. hely

Nemzeti Kiválóság Program blogverseny, 1. hely

Goldenblog 2013. Biznisz kategória, közönségszavazás 9. hely

Goldenblog 2012. Szakértői kategória, közönségszavazás 5. hely

Utolsó kommentek

  • AlexanderRybakFanHungary: @Fogarasi Péter: nézze már meg alaposabban, mire kínálnak megoldást" ezek a szerkentyűs sarlatánok... (2022.10.18. 20:08) cemmedic - kvantumugrás a gyógyászatban
  • Szelr EryKa: Akkor tevhit hogy vannak természetes antibiotikumok? És a bakteriális fertőzés re milyen antibioti... (2021.12.30. 05:15) tanulni, tanulni, tanulni...
  • mouratius: helo apátfalván a gyermekek fogyasztották,népi étkezési szinten dokumentálva is van (2021.12.27. 10:13) kövirózsa - rejtőzködő gyógyhatás
  • Ednüt Izárhi: Csak piszkáljuk a ködöt... A gyógynövények velünk élnek.. ha nem gyógyszerrel csináltuk a bajt, g... (2021.07.07. 18:01) szívbor
  • Jánosi Frigyes: Csatlakozom az előttem szólóhoz és gratulálok a cikk írójának, aki 17 év kutatását ezen a fórumon ... (2021.04.07. 13:11) ASEA - palackba zárt csodamolekulák?
  • Utolsó 20

Ködpszkáló a Facebookon

DESIGN

Az oldal sablonját dr. Horváth Róbert készítette.

süti beállítások módosítása