Utolsó kommentek:

lócsöcs 2020.12.16. 14:39:35

Mire jó a grépfrútmag-kivonat?

Külsőleg gombás ill. "hozzáférhető", izolált, felületi bakteriális fertőzésekre (szubkután tályogra hiába kenyegeted...). Ezen felül jó még szájüregi fertőzésekre, gombásodásra, belemenősebb kunnilingváció után sem árt (a végrehajtó félnek...) - in vivo. Az USA-ban rengeteg kórházban ezzel mosnak fel, pontosabban, grépfrútmag-kivonat 1:500-as higítású oldatával - in vitro...

(In szőlőültetvény: két szezonban kontaktszerként használtam - és ezen kívül semmi mást. Tökéletesen működött.)

Belsőleg nem nagyon enném, annál jobban féltem odabent a hasznos bacikat...

Persze, a dilettáns Indexen már úgy jött le, hogy semmiféle antimikróbás hatása nincs...

Bejegyzés: mire jó a grépfrútcsepp?

Mesterházy Norbert 2020.12.02. 15:49:11

Ezek az élsprotolók (olmipiai és világbajnok sprotolók) és a mögöttük álló komoly orvosi háttér valószínűleg nem ért egyet eme szűklátókörú magyar orvosi csoportosulás véleményével.
aseaathletes.co/

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

Mesterházy Norbert 2020.10.08. 19:29:22

aseaimpact.eu/2020/10/06/asea-announces-new-life-science-research-lab-and-expanded-scientific-advisory-council-and-medical-professionals-board/

Az ASEA jelentős új tudományos és technológiai beruházásokat hajt végre, hogy továbbra is élen járjon a redox élettudományok terén. A redox globális ismereteinek és alkalmazásainak támogatása érdekében végzett új kutatási alapok lefektetése mára befejeződött. Ez nevezetesen a Verdis L. Norton Center for Redox Life Sciences.

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2020.09.06. 21:25:43

@kodpiszkalo: de ha Gödénnyel nem áll ki valaki, akkor Gödény félhülye híveit senki sem szembesítheti a valósággal. egy kis része talán elgondokodik, ha hallja, hogy nincs igaza.

és ismeri a Netflixes dokumentumfilmet a vegánokról? Nagyon népszerű sajnos, nem lenne kedve valakinek megkritizálni?
youtu.be/bBBfe1AXqZY

Bejegyzés: ELKÖLTÖZTÜNK

kodpiszkalo · www.kodpiszkalo.blog.hu 2020.09.06. 13:06:19

Hamarosan lesz kommentelési lehetőség az új helyen is!

Nem lenne sortszerű kívülállóként bekiabálni, az visznt biztos, hogy ilyen "vitára" nem állnék ki. Az iyen helyzetekben mindig az van előnyben, aki vállalja a blöffölés "kockázatát" (valójában nem kockázat, ha a hitelességtől eltekintünk, hiszen a hallgatók zömének nem esik le a csúsztatás ténye). Rádásul a populista, demagód alapállás mindig nyerőbb, mint a tudományos alapú érvelés. Nem érdemes a tudománytalanság, demagógia talaján álló vitapartnert egyenrangú álláspont képviselőjeként feltüntetni azza, hogy kiálunk vele vitázni. A saját álláspont kifejtésére millió egyéb módszer létezik - de ez csak egy vélemény.

Bejegyzés: ELKÖLTÖZTÜNK

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2020.09.06. 12:48:42

sajnálom, itt legalább lehetett kommentelni, mit gondol a Boldogkői - Gődény-vitáról? milyen ennek a gyógyszerész Gődénynek a tudása? youtu.be/k7DDyYAHOfQ?t=3603

Bejegyzés: ELKÖLTÖZTÜNK

kiru55 2020.07.09. 15:16:35

Figyelem: A következő információ szabad! Nem használható fel szabadalomra, vagy, bármilyen tulajdonjoghoz kötött egyéni kezdeményezésre!!!

A megfigyeléseim, tárháza egyel bővült...De lehet nem is egy hanem végtelen elágazása van. Ismerősömnek megtiltottam a vizhajtózást, mint desszert fogyasztást!!! Pár napja kezdett dagadni a bokája, kérdezte mit tegyen? Mondtam neki ha nagyon muszáj akkor vegyen be egyet (furasemid) ,ám a Kálium pótlásról emelt arányban mindenképpen gondoskodjon. Annyire megfogadta pár hónapja, hogy nem merte bevenni! Régebben,egy szlogen beégett a tudatukba, hogy a viz elnyomja a szivet!!! Egyik ismerősünk annyira félt ettől, hogy talán kettesével is ette. 5. infartus után "sikerült" itthagyni bennünket. Dr.P..."kezelgette"(!) Lényegre térve, Cukorszabályozó gyógyszer, néha úgy leviszi a Gl. értéket, 5-6 kérték körülire, akkor már rosszullét lép fel. 7.0 fölött érzi jól magát.
Egy tanulmányban nemrég olvastam, az alacsony Glükóz szint az egész szervezet folyamatait lassítja (!!!) Erre alapozva, az említett, személynek 2 szem szőlőcukrot adtam. A szemem láttára kellett azonnal bevennie!, (ugye ez nem kuruzslás? ) Kb 10 perc után egy kicsit javult az általános közérzete. Hazavittük otthonába. kb. egy óra elteltével felhívott bennünket. Közölte, többször el kellett mennie már WC-re, a boka ödémásodás szemmel láthatóan visszaállt. Tisztelt Betegséggyártók! hány "csontváz fog kiesni még a szekrényből". Mi folyik itt kérem? A cukorbetegség cukorral és Pl, Káliummal (KCL só) gyógyítható. (?) !!! Nem lepődnék meg, ha legtőbb betegség, nagy adag C vitaminnal, KCl sóval, és szőlőcukorral való kezelés hatására szünne meg!!!

Bejegyzés: gyógyítható a cukorbetegség?

Ferencné Perneki Ferencné 2020.07.05. 17:45:28

Nekem is van rákos sejtem és ha lehetséges kipróbálnám. Nagyon jókat olvastam erről a termékről ebben a cikkben.

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

karmon manna 2020.06.22. 08:51:20

Próbáltam megkeresni azt az 1 mondatot, hogy végül is mire jó az ezerjófű a tudomány mai állása szerint? De ezt nem találtam meg :(

Bejegyzés: ezerjófüvek

Boka1 2020.06.14. 10:35:05

Én 2016-ban vettem földelő szettet. Ami fantasztikusan jó volt, hogy az ujjaim nem dagadtak be a számítógép előtt ülve. A földelt lepedőn aludva meg a elmúltak a térd, váll, derékfájások meg az éjszakai legszomj.
Azt nem tudom, hogy mi az oka annak, hogyha földelt pontra teszünk egy tartósan fájó pontot, akkor a fájdalom azonnal elmúlik. A barom rokonaim azt mondják, hogy hiszek benne. De a méregdrága krémekben még jobban hittem, mégsem múltak el.
Szerintem itt is a “ még nem próbáltam, de nem használ “.

Bejegyzés: földelni jó?

fordulo_bogyo 2020.06.06. 05:05:34

@VIVALDI: Ha mar errol van szo, benned a nagy zeneszerzot tisztelhetjuk? Hm?
Bagoly mondja verebnek...

Bejegyzés: cukrosmadzag

fordulo_bogyo 2020.06.06. 05:04:41

@VIVALDI: Ezen lap tetejen jobb oldalt a megfejtes, fenykeppel... tessek szetnezni, mielott Hm-ognel.

"Dr. Csupor Dezső
(kodpiszkalo)
gyógyszerész,
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet"

Bejegyzés: cukrosmadzag

VIVALDI 2020.06.03. 17:50:10

A szerző nevénél 'kodpiszkalo' van megadva. Hm. Ez az oldal is szereti az anonimitást.

Bejegyzés: cukrosmadzag

VIVALDI 2020.06.03. 17:46:39

@JaniBa: Szia Janiba! Igazad van, magadnak kell keresgélni, és eldönteni, mit szeretnél alkalmazni, és mit nem. Az angol nyelvű szakirodalom döntő fontosságú, magyarul nem fogod megtalálni az információt.

Bejegyzés: cukrosmadzag

VIVALDI 2020.06.03. 17:30:49

' II. típusú cukorbetegségben pedig az inzulintermelésre vagy a cukoranyagcserére ható gyógyszerek segítenek egyensúlyban tartani a vércukorszintet.'
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem teljesen így van. Ha kiiktatod a szénhidrátokat, és helyette megemeled az egészséges zsírok arányát, a beszámolók szerint napok alatt rendeződik a II. típusú cukorbetegség. Van még néhány táplálkozási tanács, amiket érdemes betartani. Olvass és keress, mert más nem fogja helyetted megtenni, és bizony az életed múlhat rajta.

Néhány név, amire érdemes rákeresni a Neten és a Youtube-on:

Jeff Volek, Steve Phinney, Eric Westman, Robert Lustig, Ron Rosedale, Tim Noakes, Jason Fung, Bob Atkins, stb. Ezek a nevek Nevek a szakmában, és mind orvos aki évtizedeken keresztül végezte/végzi a Gyógyítást.

Egy hátulütője van a keresgélésnek: a szakirodalom igazából angolul érhető el. Magyarul érdemes Szendi Gábort olvasni, mert nagyon alapos és felkészült cikkeket ill. könyveket ír.

Bejegyzés: cukrosmadzag

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2020.05.29. 09:10:05

Úgy tűnik, ha a GVH nem elég hatékony, akkor majd egymást "kapcsolják ki". Mondanom sem kell, hogy a legtöbbet a sok hiszékeny vesztett ezen.
Az egyik tanulság: messze elkerülni bármilyen MLM-et és társait, mindegy mit akarnak eladni.
Szóval így került be ez a csaló ismét a hírekbe:

index.hu/belfold/2020/05/28/ha_jack_megharagszik_azt_senki_nem_koszoni_meg/?utm_campaign=googlenews&utm_medium=link&utm_source=editors

Bejegyzés: magyar nanocsoda

Szerzők

csupor-dezso-100x150.jpg

Dr. Csupor Dezső 
(kodpiszkalo)
gyógyszerész, 
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

jeszenoi-norbert-100x150.jpg

Dr. Jeszenői Norbert 
(j.norbert)
gyógyszerész

gyapai-orban-orsolya-100x150.jpg

Dr. Orbán-Gyapai Orsolya
(pharma-girl)
gyógyszerész

hajdu-zsanett-100x150.jpg

Dr. Hajdu Zsanett
biológus

boros-klara-100x150.jpg

Boros Klára
vegyész, doktorandusz

barbi.jpg

Dr. Tóth Barbara
(JéBarbi)
gyógyszerész

913_csapibence_120119_015.jpg

Dr. Csapi Bence
gyógyszerész

no-pic.jpgDr. Ványolós Attila
(pharmythographer)
gyógyszerész

Díjaink

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

21no_logo.png

A 21 NŐ AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT alapítvány prominens szakembereinek Védjegye tanúsítja a Ködpiszkáló blog szakmai hitelességét és társadalmi hasznosságát.

Nekem szól! Egészségértés díj, egészségügyi szakember kategória 2. hely

Kutatók a Neten - közönségszavazás 2. hely

Goldenblog 2014. Tech+Tud kategória, közönségszavazás 2. hely

Nemzeti Kiválóság Program blogverseny, 1. hely

Goldenblog 2013. Biznisz kategória, közönségszavazás 9. hely

Goldenblog 2012. Szakértői kategória, közönségszavazás 5. hely

Utolsó kommentek

Ködpszkáló a Facebookon

DESIGN

Az oldal sablonját dr. Horváth Róbert készítette.

süti beállítások módosítása