Utolsó kommentek:

#bandris 2023.07.26. 18:16:19

@Veszprémi Zoltán: Én viszont egyetértek veled, mert forgalmazója is vagyok a technológiának és hétről-hétre elcsodálkozom a sok-sok pozitív terméktapasztalatokon! Emberek köszönhetik életüket és jobb életminőségüket a tchnológiának!

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

Veszprémi Zoltán 2023.06.17. 16:45:22

@diagnozis: Volnátok szívesek csinálni végre egy magyar áron kapható, terméket... totál tiszta víz legyen, csak valódi NaCl tartalmú, klóros vizet ?????
Mert amíg erre nem képes senki és nem tudja adni - tök mindegy, hogy mennyiért - elérhető áron, addig jobb, ha pofát alapállásra teszik, mert kilométer hosszúságban öntök rátok olyan terméktapasztalatokat, hogy belefeketedtek! Várom az "átverést" olcsóbb formában, azonos tudással!!!!!! ADDIG PEDIG MINDEN CENTET MEGÉRDEMELNEK, MERT A BIOREZONANCIÁS GÉP ELÉ VÁROK BÁRMILYEN TERMÉKET, AMELYIK LEGYŐZI AZ ÁLTALATOK ÓCSÁROLT "CSODÁT" !!!!! Anyukám barátnőjének 20 éve, az arcüregébe felhabzó (!!!!) Refluxa VOLT(!!!! - múltidő)! Adtam neki egy kortyot, (fél decit) nem mondtam meg neki, hogy mi ez. ONNAN KEZDVE NEM JÖTT NEKI!!!! Másnap visszajött egy üvegért, s hetente üvegenként vásárolta az anyukámét. Anyukámat duplán kellett miatta ellátnom, hogy az ő adagja megmaradjon. TELEFONON MESÉLTE EL NEKEM: "Este vártam a szokásos esti savfellökődéseket, de nem jött semmi! S ha iszom, rend van!" Lehet gondolkodni, irigy, gyógyításra képtelen, károgók! NINCS 20 ÉVES REFLUX!!!! Tessék, az óriási lehetőség!!!! Lehet forgalmazni tiszta só (NaCl) -val tiszta vizet, lehetőleg a molekulákat szétválasztva!!! Hogy meglegyen az úszodaszaga!!!!! Mert csak akkor jó!!! Ja, hogy nem vagytok képesek erre ????????
HÁÁÁÁT! AKKOR TALÁN JOBB LENNI POFÁT ALAPÁLLÁSON, MERT ENNÉL KOMOLYABB TERMÉKTAPASZTALATOKKAL ÁZTATLAK EL BENNETEKET, DE ANNYIRA, HOGY BELEFULLADTOK!!!!!! (Mindig az okoskodik, akinek jobb lenne hallgatnia) Először gyógyítsatok, aztán ugassatok!!!!!

Bejegyzés: ASEA - palackba zárt csodamolekulák?

Reactor 2022.12.22. 06:08:53

Aki ilyet állít, hogy a fluorid káros a fogakra, az inkább menjen el péknek vagy autószerelőnek, mert lószart se még az általános iskolai 7. osztályos anyagról se, nemhogy a fogászatról.
Igen, az elemi fluor baromi veszélyes, erős méreg. A hidrogén-fluorid szétmarja az üveget. Ezzel szemben a kalcium-fluorid gyönyörű színpompás köveket alkot, a tetrafluor-etilénen meg emberek százezrei készítenek ételeket. Rohadtul nem mindegy, hogy a fluor milyen kötésben van jelen az adott elemben.

A fogzománcról érdemes tudni, hogy az egészet nagyon szorosan álló apatitkristályok alkotják (a tejfogat is). Az apatit képlete Ca5(F(PO4)3), Mohs-keménysége 5, azaz pont félúton van a legpuhább (talk) és a legkeményebb (gyémánt) ásványok között. Az emberi test legkeményebb anyaga, tűvel és késsel nem karcolható, de a reszelő már fogja. Na már most, van egy olyan csúnya tulajdonsága, hogy a szervezet nem tudja újraképezni, azaz onnantól hogy valakinek megvan az összes állandó foga, annyi zománccal kell élnie. A sima evés önmagában nem koptatja a fogzománcot, de bizonyos ételek (cukor, savak) szépen koptatják, bizonyos rossz szokások - fogcsikorgatás - szintúgy. Ha a delikvens szarik bele, még fogszuvasodás nélkül is eljő majd a napja, amikor az evésből fájdalmas tortúra lesz, mert lekopott a zománc, az alatta lévő dentin pedig nemigen való rágásra...

Nekem pont hogy a fluoridos szájvizek váltak be amúgy: hosszú évek alatt azt vettem észre, hogy egyre jobban fájnak a fogaim evés közben, főleg gyümölcsök, nyers zöldségek rágásánál. Fogalmam se volt, mi a baj, minden nap kétszer mostam fogat "márkás" krémekkel, de pl. már a kenyérhéjra való ráharapásnál is csillagokat láttam, annyira fájt. Végigjártam jópár orvost, az egyik ezt mondta, a másik rámtukmált egy "hangsugárral" mosó fogkefét (ja, tisztára mint a Sonic Tank az Atreideseknél a Dűnében...), nem használt semmi. Végül aztán az egyik fogász rájött: túl erősen mostam a fogaimat erős sörtéjű kefékkel, lesúrolta a zománcot. Azóta napi kétszer használok szájvizet, két külön márkát, puha fogkefére váltottam és igenis beváltak. Messze nem tökéletes, de a zománc egy része visszaépült, és kevésbé fájdalmas művelet a rágás.

Az teljesen igaz, hogy barna lerakódást okoz egy idő után. Meglehet, de ezt meg be kell vállalni. Valamit valamiért. Dugni és szűznek is maradni...na AZ nehéz lesz.

Bejegyzés: a fluorid a fogaink ellensége?

Reactor 2022.12.22. 05:44:36

Az Informed-en volt pár ígéretes cikk, de végleges gyógyulást mái napig csak az inzulintermelő sejt-átültetést jelent. Sajnos ezt nem mindenkin végzik el, és úgy tudom, a TB nem állja, szóval az utolsó féknyomos alsógatyája is rámehet a páciensnek.

A jó hír tehát: VAN végleges gyógyulás. A rossz hír: ha nem vagy kőgazdag, rábasztál.

Bejegyzés: gyógyítható a cukorbetegség?

Reactor 2022.12.22. 05:35:29

Ami engem illet, én abszolút az édesítőszerek ellen vagyok, több okból kifolyólag is.
Először is, a legtöbb ilyen édesítőnek undorítóan rossz íze van, egyszerűen élvezhetetlen lesz tőle a kaja. Illusztris példa erre a "mántengyú" pár éve kijött változata: NEW DEW, NO CALORIES! Egy mákszemnyi cukor, nem sok, annyi se volt benne, mindent édesítővel helyettesítettek. Förtelmes, szénsavas hypo-ra emlékeztető vegyszeríze lett. Mondanom se kell, egy éven belül lekerült a polcokról, a kutya se vásárolta.
Másodszor, valamennyi cukorra szüksége van mindenkinek, még a cukorbetegeknek is, nem viccből tartanak maguknál szőlőcukor-pasztillákat. A cukor a szervezet energiaforrása, nem mellesleg magának a DNS-nek is cukorfoszfátból van a kötése. Egyszerűen nem lehet kiváltani semmiféle mesterséges édesítő vacakkal, ez kb. olyan mintha benzin helyett vörösborral tankolnád a kocsidat. Várhatod, hogy elinduljon. A cukor nem a Sátán műve, egész egyszerűen mértéket kell tartani belőle. Akinek ez nem okoz gondot, abból nem lesz se hájpacni, se cukorbeteg. Mértéktelenül pedig MINDEN káros.
Harmadszor, lószart se tudunk még ezeknek a cuccosoknak a hosszú távú hatásairól. Egyről-kettőről már bebizonyosodott, hogy káros, a többiről MÉG nem (vagy csak még nem fedezték fel az összefüggéseket). Az még a szerencsésebb eset, ha az édesítő, úgy ahogy van, távozik szépen a hátsó kijáratokon át, viszont simán kiderülhet egyikről-másikról, hogy halmozódik...valahogy úgy, ahogy a dioxin is teszi. Lebontja a szervezet, persze, csak épp bődületesen hosszú idő kell hozzá, addig a cucc pedig szépen gyülemlik, és előbb-utóbb galibát okoz. Ugyanez van a teobrominnal is a kutyák esetében; sok cikkben írják, hogy mérgező. Nem, nem az, csak épp olyan piszok lassan bomlik le a szervezetükben, hogy egy idő után megöli őket, ha állandóan csokit kapnak. A harmadik eshetőséget (mérgező anyagokra bomlik le) pedig már taglalta a cikk - ha így vesszük, a fagyálló se mérgező, hanem a bomlástermékei azok...
Persze még mindig ott az adu ász, hogy a cukor a fogak roncsolója. Ez így is van, de a lyukas fognak még mindig jobb a prognózisa mint egy vastagbélráknak. Műfogsorral valahogy teljesebb életet lehet élni, mint sztómazsákkal.

Bejegyzés: édes élet II. - édesítőszerek

Reactor 2022.12.22. 05:20:19

Érdemes a kullancskanalat kipróbálni. Azonkívül, ha túl későn fedezzük fel a kis szemétládát és már jól megszívta magát, bátran le lehet kenni zsírral vagy vazelinnel. Lehet, hogy visszaöklendezi amit megevett, lehet, hogy nem, egy dolog biztos: ami kórokit megkaphattál tőle, azt már mind megkaptad, efelől nyugodt lehetsz. Ha frissen mászott beléd, akkor persze ne kenegesd.

@zsuzsanon: Erre nem vennék mérget, hogy a fej majd kijön magától. Legalább ugyanekkora esély van rá, hogy bennmarad, a bőr szépen összenő felette, és begyullad. Ezért nem jó ötlet pl. tengerisün-tüskét se benn hagyni a bőrbe.

@lactoveGAYATRI: Hadd tájékoztassalak: ilyen RFID-chipek már léteznek, és bizony használják őket megfigyelésre. Egyelőre még "csak" háziőrizeteseken, karpereccel.

Bejegyzés: a kullancsokról

Reactor 2022.12.22. 05:13:19

Csodálkozom, hogy a fugu kimaradt a listáról. Nagyon csúnya vége lehet, ha valaki rosszul elkészítve fogyasztja.

Hint: Ami a barackmagot illeti - a sárgabarack magja veszélytelen, azt lehet fogyasztani. A cukrászat percipánt készít belőle - ez voltaképpen a marcipánnak egy silány, rosszabb ízű pótléka, arról ismerni fel, hogy az ezzel készített süteményeken a "marcipán" egy idő után elfolyósodik. A valódi marcipán az idő múlásával pont, hogy egyre keményebb lesz. Az olcsó, kilós "marcipán ízű" szaloncukrokat is ezzel töltik meg. Mérgezőnek tehát nem mérgező, de eléggé élvezhetetlen.
Az őszibarack magja viszont valóban tartalmaz ciánt. Ráadásul rohadtul keserű is, nem érdemes próbálkozni vele.

Bejegyzés: potenciális gyilkos ételek toplistája

Reactor 2022.12.22. 04:56:34

"A rosszindulatú daganatokat egy Fasciolopsis buksi nevű laposféreg okozza..."

Dikk má ápá, á Buksi kidzsanelt!

Bejegyzés: méregtelenítsünk keserűsóval?

Reactor 2022.12.22. 04:53:48

Az egész marketing voltaképpen erről az egyről szól: törvényesített átbaszás.
Teljesen mindegy, hogy melyik oldal végzi - a tudomány hívei vagy a homeopátiás bohóckodók - ugyanolyan gusztustalan dolog. No persze vadkapitalizmusban a profit mindenek felett.

Bejegyzés: az átverés magasiskolája

Reactor 2022.12.22. 04:35:44

Szovjet-Oroszországban betegség kezel téged!!!

Bejegyzés: cemmedic - kvantumugrás a gyógyászatban

Reactor 2022.12.22. 04:34:17

Aki nagytakarítást akar odabenn végezni, elég 6-8 Milli krémtúrót (lehet mazsolás is!) megenni egyhuzamban. Olyan cifrafosása lesz jópár napig, hogy még a tíz évvel ezelőtti menzás kajamaradékok is kiürülnek majd belőle...

Bejegyzés: salaktalanítás, méregtelenítés

Reactor 2022.12.22. 04:29:41

Gluténmentes,koffeinmentes,ilyen-mentes,olyan-mentes...egyél űrhajóskaját.

Bejegyzés: mnts

Reactor 2022.12.22. 04:25:50

"felrobbant a mikrohullám" - Ajjaj, valaki kipróbálta Egely György varázslatos receptjét, hogy lehet-e hidegfúziót elérni mikróban rotringheggyel...

"bio kabitoszer keszitese" - Csattanó maszlag, beléndek, badargomba...nem kell azt készíteni, már készen kapod!

"a hipo jotekony hatású" - A mélyhülyéket nagy hatásfokkal irtja, én is szoktam a személyi trolljaimnak javasolni a napi szintű fogyasztását. Bár a "gyilkosgali" jobb volna.

"szekszelek kecelen" - Előbb tanulj meg helyesen írni, ráérsz utána kamatyolni.

Bejegyzés: BUÉK 2016!

Reactor 2022.12.22. 04:17:44

Nem valami hatékony a sztívia elleni hadjárat, mert időközben a korábban teljesen jóízű Nesteát is felütötték vele. Ihatatlan szar vegyszeríze lett tőle, még ha más káros hatása (egyelőre) nincs is. Inkább maradok a cukornál.

Bejegyzés: édes élet IV. - a sztívia

Reactor 2022.12.22. 03:09:47

Sódernorbi anno policáj volt, őszintén, azoktól mit lehet várni? Már az is csoda, ha azzal a pár magányos agysejtjükkel nem piszkítanak maguk alá.
Igazából neki még elnézhető, mert végső soron nem vegyész, soha nem is akart az lenni, a köznyelvre meg jellemző, hogy össze-vissza átabotában használja a fogalmakat. Sokkal durvább, mikor diplomás szakértők hordanak össze megveszekedett zöldségeket..."brit tudósok megállapították, hogy..."

@Epikus SZTK: A cukrot leginkább az édesítőszarlobbiban érdekeltek démonizálják, illetve azok, akik vevők az áltudományos sületlenségeikre. Ha az ember leállna mindenféle cukor bevitelével, annak rövidúton hipoglikémia, kóma, és temető lesz a vége.
Nagy mennyiségben káros, persze - ahogy minden más is. Mértéket kell tartani.

Bejegyzés: az élet iskolája

Reactor 2022.12.22. 02:56:20

Ha mérgezést vagy fekélyt nem is okoz, a szervezet szép lassan hozzászokik a hatóanyaghoz, és onnantól már a hajadra kenheted. Anno az Algopyrin volt a sláger a mindenféle fájdalmakra, az emberek úgy ették mint az óvodás a franciadrazsét. Eredmény: egy évtizeden belül vicckategóriás hatástalan vacak lett.

Bejegyzés: végleg bezárják az antalvali.com-ot!?!

Reactor 2022.12.22. 02:48:01

Nem minden esetben érdemes csillapítani, mert csak elnyújtja a gyógyulást, ha nem tud kiürülni a cucc. Váladékos köhögést igen rossz ötlet elnyomni.

Bejegyzés: hatástalanok a köhögéscsillapítók - hazudik a statisztika?

AlexanderRybakFanHungary 2022.10.18. 20:08:16

@Fogarasi Péter: nézze már meg alaposabban, mire kínálnak megoldást" ezek a szerkentyűs sarlatánok: pl. arra, hogy megtalálják és eliminálják a kórokozókat benned a "rezgésük" alapján, legyenek azok baktériumok, vírusok, gombák, sőt, prionok!
Maga szerint ez tényleg lehetséges és működik???
Van fogalma arról, milyen rettegést fog átélni valaki, akinél pl. prionokat mutat ki ez a szerkentyű? Maga szerint ez etikus??

Bejegyzés: cemmedic - kvantumugrás a gyógyászatban

Szelr EryKa 2021.12.30. 05:15:49

Akkor tevhit hogy vannak természetes antibiotikumok? És a bakteriális fertőzés re milyen antibiotikumok használhatunk?

Bejegyzés: tanulni, tanulni, tanulni...

mouratius 2021.12.27. 10:13:57

helo
apátfalván a gyermekek fogyasztották,népi étkezési szinten dokumentálva is van

Bejegyzés: kövirózsa - rejtőzködő gyógyhatás

Szerzők

csupor-dezso-100x150.jpg

Dr. Csupor Dezső 
(kodpiszkalo)
gyógyszerész, 
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

jeszenoi-norbert-100x150.jpg

Dr. Jeszenői Norbert 
(j.norbert)
gyógyszerész

gyapai-orban-orsolya-100x150.jpg

Dr. Orbán-Gyapai Orsolya
(pharma-girl)
gyógyszerész

hajdu-zsanett-100x150.jpg

Dr. Hajdu Zsanett
biológus

boros-klara-100x150.jpg

Boros Klára
vegyész, doktorandusz

barbi.jpg

Dr. Tóth Barbara
(JéBarbi)
gyógyszerész

913_csapibence_120119_015.jpg

Dr. Csapi Bence
gyógyszerész

no-pic.jpgDr. Ványolós Attila
(pharmythographer)
gyógyszerész

Díjaink

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

21no_logo.png

A 21 NŐ AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT alapítvány prominens szakembereinek Védjegye tanúsítja a Ködpiszkáló blog szakmai hitelességét és társadalmi hasznosságát.

Nekem szól! Egészségértés díj, egészségügyi szakember kategória 2. hely

Kutatók a Neten - közönségszavazás 2. hely

Goldenblog 2014. Tech+Tud kategória, közönségszavazás 2. hely

Nemzeti Kiválóság Program blogverseny, 1. hely

Goldenblog 2013. Biznisz kategória, közönségszavazás 9. hely

Goldenblog 2012. Szakértői kategória, közönségszavazás 5. hely

Utolsó kommentek

Ködpszkáló a Facebookon

DESIGN

Az oldal sablonját dr. Horváth Róbert készítette.

süti beállítások módosítása