Utolsó kommentek:

senkinemsem · https://www.facebook.com/mitmikor/ 2018.12.12. 13:51:12

@Molnárgörény: érdekes fejtegetés. Én azonban elvben is kizártnak tartom az eszmélet fenntartását. S bár magam is gyakorlott újraélesztő vagyok és jónéhány száz van is már a hátam mögött, sikeres is számtalan, de a terminális légzés, pupilla szükülés visszatértén kívül még semmiféle eszméleti tevékenységgel nem találkoztam mellkaskompressziók hatására, ilyen közeményt sem olvastam. Amikor eszmélet tér vissza, ott már biztos, hogy spontán keringés van.
A Lown ökölcsapás hatásában teljesen egyetértek veled, nekem EKG-n rögzített defibrillációt ereedményezett (publikáltam is), illetve eszköz nélkül, közterületen sikerült újraindítanom vele a keringést. Ez utóbbi persze kevésbé volt exakt, de feltételezhető, hogy definrilláció történt itt is. Az extern pacemaker beindításáig láttam ökölcsapásos szívritmust is.
Visszatérve e köhögtetésre infarktusos tünetek esetén. Ugyebár azért az infarktusok kisebbik része indul keringésmegállással. S bár nem értek egyet, hogy fenntartható így eszmélet, de még érdemi keringés sem, de tegyük fel. Akkor viszont honnan kell rájönnie a páciensnek, hogy áll a saját szíve? Mert ha nem, akkor biztosan árt magának, az oxigénigény növelésén túl még kamrai ritmuszavarokat, ad abszurdum keringésmegállást is provokálhat magának.
Minden mást leírtam fentebb.

Bejegyzés: mit NE tegyünk szívroham esetén?

fordulo_bogyo 2018.12.05. 02:57:46

Nemrég súlyos pénzbírságra, előtte börtönre ítélték a lúgosító diéta kitalálóját, Robert O. Youngot.

105 millió dollár kártérítésre ítélte nemrég egy amerikai bíróság Robert O. Youngot, a világ talán leghíresebb kuruzslóját, akinek az elsavasodás elméletét és a lúgosító diétát köszönheti az emberiség.

Youngot – akinek semmilyen orvosi vagy tudományos végzettsége nincsen – egykori rákos páciense perelte be, akit rábeszélt arra, hogy hagyja ott az orvosi kezelést, és válassza inkább az ő szaktanácsadását, amely főleg intravénásan adott szódabikarbóna-oldatból állt. A nő később, amikor kritikussá vált az állapota, már hiába ment kórházba, nem tudták megmenteni az életét.

Kaliforniában hosszú évek óta folyik az eljárás Young ellen, a bíróság azt állapította meg, hogy 15 beteg korábban halt meg, mert abbahagyták a hagyományos kezelést és Young injekcióit választották.

A sarlatánt kétszer ítélték már el engedély nélkül végzett orvosi tevékenységért.

Young a doktori címét egy kamuegyetemen szerezte holisztikus természetgyógyászatból.

Young szakmai tudását kiválóan jellemzi az az elképzelése, amely szerint a vörös vértestek át tudnak alakulni baktériummá, és fordítva.

„Annak ellenére, hogy az illető tudományosan egy nulla, sajnos sokan bedőlnek neki.

zoom.hu/hir/2018/11/21/a-kamuorvos-aki-elsavasodas-elmeletevel-megvezette-a-vilagot/

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2018.11.27. 16:18:48

Szopacs írása önmagáért beszél.

A lúgosítás egy átverés, már többször is bebizonyosodott.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Szivacs halász 2018.11.27. 13:14:58

@Epikus SZTK: Ez nem egy hadjárat ami ellened szol, kisegó! Én küldtem át korábban, és konkrétan neked is linkeket 1 youtube video neked és 2 wikipédia korábban. Én arrol nem tehete hogy lusták vagytok megnézni elolvasni, és eröfeszitést tenni hogy merértsd ha valaki olyat álit amiröl eddig te mást gondoltál. Bár mindketten tudjuk ez azért van, mert ugy gondolod hogy szégyen az ha valamit át kell gondolnod ujra. Hát nem az. Az alapok nélküli kisült fázisaidat pedig te pufogtatod azzal hogy olyat eröltetsz aminek nem néztél utána. A böjt igenis gyogyit. Ez, mégha fejen állsz is igy marad, mert ez igaz tény. Erröl szol az a youtube video amit korábban átküldtem neked. És azért video, és azért kimásolt linkek, irásszövegek, mert nem magamtol szolok, álitok valamit, hanem mert érvelek, hivatkozok, és igy egyszerübb mint eltáncolni, ellentétben veled. Én korábban visszairtam neked, mert azt gondoltam hogy valami nem világos abbol amit legelöször irtam. Te most minek irtál vissza ha nem azért mert hogy épp te szeretnél okos lenni, nem hozol semmi kész érvet, csak engem fikázol, ami persze nem baj, a te bizonyitványod, de a témát illetöen semmit nem mutatsz. Küldtem liket korábban a köszvényről ami a testben lerakodott hugysav kristályok miatt alakul ki, (ezt takar az ugymond lugositás, mert ezt a betegséget is mint sok másikat, pl; gyulladás, a lugos, bázikus étkezés gyogyitja, ) és az amiloid fehérje plakkokrol is, ami (a wikipédia szerint) több mint 50 betegségért felelös. (itt pedig a vizböjt jön a képbe, mert a böjt alatt a szervezet fölemészti amire nincs szüksége, és itt a böjtnél hadd ne menjünk bele az egészséges bélflora kérdésébe) Én a te feltételezhetö sok éves tapasztalatodról beszéltem cinikusan, (bocs) mert kitünt hogy olyan dologrol álitasz valamit aminek nem néztél utána. Te pedig hihetö vagy, a hozzád hasonlo lusta meggyöződni nem akaro emberekböl van a legtöbb a világban, ellentétben velem, aki szerinted ahogy irtad hihetetlen vagyok. A hit meggyözödésböl ered, én meg soha sem sértödök meg semmiért, mert tudom hogy a sértödés a bolondok kebelében nyugszik, és nem visz elöbbre. Szoval igy van, ne rám hallgass, és ne fröcsögj, konkrétumokban gazdagon hozzászoló barátom, hanem menj, és rendesen járj utána. (bár szerintem elég ha a legelső üzenetem 3 linkjét rendesen áttanulmányozod. Köszi.) Amugy meg felölem abban hiszel amiben akarsz.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2018.11.27. 10:43:59

@Szivacs halász:
A vízböjt nem gyógyít semmit. Ez így van. Nem is állítottál semmi konkrétumot, ami hihető lenne, pl. hogy milyen betegséget gyógyít. Magyarul hiteltelen frázispuffogtatás ez is.
Maradjunk annyiban, a vízböjt nem gyógyít semmit.

Nem vagy kutatóorvos, ez nyilvánvaló, mégis olyasmiket írsz össze, mintha nagyon szeretnél okos lenni. Nem sikerült, hiszen sületlenségeket írsz össze - ez is nyilvánvaló. Fröcsögsz és több éves tapasztalatról beszélsz minden konkrétum nélkül. Ez is a sértettségedet mutatja, ami újabb bizonyíték rá, hogy nincs igazad, de nem is szeretnéd belátni.
Állítólag lúgosításról írsz, de nem a vér lúgosításáról. Zavaros.

Vannak olyan területek a szervezetben, amelyek, ha nem savas környezetben (pH <= 5 !) vannak, már nem is élnénk. (Gondolom nem érted mekkora [H+] különbségnek felel ez meg a vér pH-hoz képest...)

A pH-ról, acidózisról gőzöd sincs, ezt mutatja az is, hogy a vér pH-járól szóló részt a wikipédiáról másoltad ki, saját szavaiddal nem tudod elmondani - azt sem tudod, mi az a pH, hogy számolják ki, stb. Hiteltelen vagy. Rád nem szabad hallgatni.
Ez inkább szopacs, mint szivacs.

A vér lúgos, életveszélyes tovább lúgosítani - sokkal veszélyesebb, mint savanyítani.

A lúgosítás egy átverés, már többször is bebizonyosodott.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Szivacs halász 2018.11.27. 10:02:45

@fordulo_bogyo: Mi ez, ennyi? Ezek az érveid az enyémre? Nem irtam hogy muszáj válaszolnod, de ezért kár volt. Ez az agyfingás igy ugy hangzik mintha önmagadat jellemeznéd. Mindenre igy reagálsz az életben ami kissé kinos egocsiklandozás? De ha én neked egy roppant bosszanto határtalan önbizalmu zavaro marha vagyok, akinek a felig tudása rosszabb számodra, mint a teljes tudatlanság. Menjünk fizikálisabb sikra, csak hogy ne érezd magad tökéletesnek : Bármi is a foglalkozásod, ha igy beszélsz az emberekkel az ugy jön le, hogy az eredeti szakmád az egy Ökörpásztor, aki kacsákra vigyáz es a pöcse is kicsi, és igy tovább ..... jobbulást.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Szivacs halász 2018.11.27. 09:36:17

@Epikus SZTK: www.youtube.com/watch?v=fmCUQaBuZCw .... A böjt nem gyogyit semmit,mi? Ha te mondod, doki, te már csak tudod.... a sok tapasztalat, és az évek.... Mondom, nem konkrétan a vér lugositasa az étkezési ugymond "lugositás". Kivéve az acidozis esetében. És senki se mondta hogy az acidozis nem életveszélyes. Ülj le, eggyes! Acidózis vagy alkalozis az az állapot, amikor túl sok a sav vagy túl kevés a lúg a vérben, s így a vér pH értékének csökkenését, a H+ion koncentráció növekedését jelenti. Általában 7,4 körüli (7,35 – 7,45) a vér pH-értéke (enyhén lúgos). Ha ez lecsökken, akkor eltolódik a savasság irányába. Megkülönböztetünk anyagcserezavar miatti (metabolikus), például cukorbetegség okozta és légzési (respiratórikus) acidózist. Metabolikus acidózis: a vér pufferrendszerének kimerítése. Oka a rosszul kezelt cukorbetegség, vagy a krónikus veseelégtelenség. Ekkor a vér pH-ja lezuhan, és gyakran életveszélyes állapot alakul ki. A vizböjt alatt is metabolikus acidozisrol beszélünk.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Szivacs halász 2018.11.27. 09:35:28

www.youtube.com/watch?v=fmCUQaBuZCw .... A böjt nem gyogyit semmit,mi? Ha te mondod, doki, te már csak tudod.... a sok tapasztalat, és az évek.... Mondom, nem konkrétan a vér lugositasa az étkezési ugymond "lugositás". Kivéve az acidozis esetében. És senki se mondta hogy az acidozis nem életveszélyes. Ülj le, eggyes! Acidózis vagy alkalozis az az állapot, amikor túl sok a sav vagy túl kevés a lúg a vérben, s így a vér pH értékének csökkenését, a H+ion koncentráció növekedését jelenti. Általában 7,4 körüli (7,35 – 7,45) a vér pH-értéke (enyhén lúgos). Ha ez lecsökken, akkor eltolódik a savasság irányába. Megkülönböztetünk anyagcserezavar miatti (metabolikus), például cukorbetegség okozta és légzési (respiratórikus) acidózist. Metabolikus acidózis: a vér pufferrendszerének kimerítése. Oka a rosszul kezelt cukorbetegség, vagy a krónikus veseelégtelenség. Ekkor a vér pH-ja lezuhan, és gyakran életveszélyes állapot alakul ki. A vizböjt alatt is metabolikus acidozisrol beszélünk.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2018.11.26. 18:25:30

@Szivacs halász:
" Nem konkrétan a vér lugositasa. De az tény hogy a viz böjt alatt a szénhidrát hiánya miatt a vese nem ürít savat így a 3. napra a szervezet savas acidozisba kerül, ami a szervezetet a ver lugositására kényszeríti a túlélés végett. A alkalmankénti 3 napos viz böjt ezért gyógyít. Szoval létezik “lúgositás”, ami a betegség megelőzése, és az egészség kulcsa! Köszi."

Egyszerűen nem igaz, amit leírsz.
A vér lúgos, nem kell tovább lúgosítani. Életveszélyes lenne, ha úgy lenne, ahogy leírod. A 3 napos vízböjt nem gyógyít meg semmit, legfeljebb a szomjúságot csökkenti, az meg nem betegség.

Ez inkább szopacs, mint szivacs.
A lúgosítás egy átverés, már többször is bebizonyosodott.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

fordulo_bogyo 2018.11.26. 16:28:37

Zavaros marhasagokat irtsz.
A felig tudas rosszabb, mint a teljes tudatlansag.
Hatartalan onbizalommal parosulva pedig roppant bosszanto.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Szivacs halász 2018.11.26. 14:16:01

@fordulo_bogyo: Ez olyan mintha a 4 éves gyerekem kérdezné. Minden felnőtt tudja hogy helytelen egészségtelen életmod, betegség, és a kor elörehaladtával a szervezet metabolikus folyamatai gyengülnek. Szoval szerinted a szervezet nem "takarit" hatékonyabban böjt alatt. Értem. Én már utánanéztem, nézz utána te is, de legjobb ha kiprobálod. www.youtube.com/watch?v=fmCUQaBuZCw ... en.wikipedia.org/wiki/Gout ... en.wikipedia.org/wiki/Amyloid .... Ennek is utána nézhetsz; vese egyik funkcioja a sav- bázis egyensúly fenntartása. A többi lekicsinylö kérdéseidre válasz: Ha eddig még nem történt meg, a komolyan vett életed egy nap majd ráébreszt arra hogy a világ nem az amit eddig annak hittél, amit a személyes iskoládban tanultál, hogy a nap nem a föld körül forog. Akkor majd ideje lesz mesekönyvet váltanod, majd te átgondolod életed minden percét hogy az az ismeret amit a sok kétely közt kikapartál valoban meghozta e a várt sikert, vagy elvesztetted miatta minazt amiröl azt gondoltad hogy a tiéd. Az utolso kérdésedre; én már korábban elmagyaráztam, olvasd át ujra. Ja. Mint ahogy van jo meg rossz, van Sav , és van lúg is. Sok sikert az Igazság kereséséhez, ha egyáltalán valóban érdekel.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

fordulo_bogyo 2018.11.26. 11:51:41

@Szivacs halász: " miért van az hogy a viz böjt alatt a szervezet a kutatások szerint lúgos irányba tolódik el és automata gyógyulás kezdődik, mikor a szervezet valamiket, szerintem savakat mérgeket fölösleges fehérjéket, kitakarít"
Nincs igy, ez hazugsag.
kerlek mutass ra, ki, hogyan es mit mert, milyen alapon attija szervezet savas vagy lugos allapotat?

"A vese egyik feladata a savtalanító képesség" a masik meg a lugossagtalanito kepesseg... komolyan.

"Miért mondja a tudomány, ami valóban igaz hogy az ecet savasit?" - bocs de hol allit ilyet a "tudomany"?

"Emellett az érvek mellett szól még hogy a szervezet (nem föltétlen a vér) a lerakódott sav kristály és fölösleges fehérje (amiloid plakk) lerakódások miatt nem tud hatékonyan dolgozni,"
Jajj, ezt gondold et kerlek!

"és idővel a puffer rendszer és a szervek funkciója gyengül jön a millió fajta betegség."
Nem.

"A Biblia is elmondja hogy az ember teremtésekor a táplálék a gabona és gyümölcs volt."
Es meg mi minden egyebet is mond az a szep mesekonyv. De mesekonyv, nem arra valo, hogy komolyan vedd!

"Ezer szónak a vége hogy vigyázzunk a savakkal,"
meg a lugokkal is

"a sok hússal, és értsük meg hogy miről is szól a “lúgosítás”. Nem konkrétan a vér lugositasa." - hanem minek a lugositasa?
Elmagyaraznad, hogy megertsuk?

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Szivacs halász 2018.11.25. 10:59:15

Nem vagyok kutató orvos, de a hús mentes dietának, barnarizs dietanak érezhetően jó hatása van, tapasztalatból mondom, több az energia, sokkal. Ha a szervezet sav bázis szintje cikkjeid szerint állandó, miért van az hogy a viz böjt alatt a szervezet a kutatások szerint lúgos irányba tolódik el és automata gyógyulás kezdődik, mikor a szervezet valamiket, szerintem savakat mérgeket fölösleges fehérjéket, kitakarít. Vagy hogy a köszvényes betegeket, ami a savak miatt van a hugy sav miatt, és a vesebetegeket az orvosok hús mentes dietan tartják, és adagolt szodabikarbona mellett a vesebetegseg folyamatát lassítják. A vese egyik feladata a savtalanító képesség, ezért nem jó a sok c vitamin mert a vizeletet savasaitja. Miért mondja a tudomány, ami valóban igaz hogy az ecet savasit? Emellett az érvek mellett szól még hogy a szervezet (nem föltétlen a vér) a lerakódott sav kristály és fölösleges fehérje (amiloid plakk) lerakódások miatt nem tud hatékonyan dolgozni, és idővel a puffer rendszer és a szervek funkciója gyengül jön a millió fajta betegség. A Biblia is elmondja hogy az ember teremtésekor a táplálék a gabona és gyümölcs volt. Ezer szónak a vége hogy vigyázzunk a savakkal, a sok hússal, és értsük meg hogy miről is szól a “lúgosítás”. Nem konkrétan a vér lugositasa. De az tény hogy a viz böjt alatt a szénhidrát hiánya miatt a vese nem ürít savat így a 3. napra a szervezet savas acidozisba kerül, ami a szervezetet a ver lugositására kényszeríti a túlélés végett. A alkalmankénti 3 napos viz böjt ezért gyógyít. Szoval létezik “lúgositás”, ami a betegség megelőzése, és az egészség kulcsa! Köszi.

Bejegyzés: el vagyunk-e savasodva?

Szivacs halász 2018.11.25. 10:58:09

Nem vagyok kutató orvos, de a hús mentes dietának, barnarizs dietanak érezhetően jó hatása van, tapasztalatból mondom, több az energia, sokkal. Ha a szervezet sav bázis szintje cikkjeid szerint állandó, miért van az hogy a viz böjt alatt a szervezet a kutatások szerint lúgos irányba tolódik el és automata gyógyulás kezdődik, mikor a szervezet valamiket, szerintem savakat mérgeket fölösleges fehérjéket, kitakarít. Vagy hogy a köszvényes betegeket, ami a savak miatt van a hugy sav miatt, és a vesebetegeket az orvosok hús mentes dietan tartják, és adagolt szodabikarbona mellett a vesebetegseg folyamatát lassítják. A vese egyik feladata a savtalanító képesség, ezért nem jó a sok c vitamin mert a vizeletet savasaitja. Miért mondja a tudomány, ami valóban igaz hogy az ecet savasit? Emellett az érvek mellett szól még hogy a szervezet (nem föltétlen a vér) a lerakódott sav kristály és fölösleges fehérje (amiloid plakk) lerakódások miatt nem tud hatékonyan dolgozni, és idővel a puffer rendszer és a szervek funkciója gyengül jön a millió fajta betegség. A Biblia is elmondja hogy az ember teremtésekor a táplálék a gabona és gyümölcs volt. Ezer szónak a vége hogy vigyázzunk a savakkal, a sok hússal, és értsük meg hogy miről is szól a “lúgosítás”. Nem konkrétan a vér lugositasa. De az tény hogy a viz böjt alatt a szénhidrát hiánya miatt a vese nem ürít savat így a 3. napra a szervezet savas acidozisba kerül, ami a szervezetet a ver lugositására kényszeríti a túlélés végett. A alkalmankénti 3 napos viz böjt ezért gyógyít. Szoval létezik “lúgositás”, ami a betegség megelőzése, és az egészség kulcsa! Köszi.

Bejegyzés: szódabikarbóna, citromlé: meddig fokozható?

Szivacs halász 2018.11.25. 10:56:24

Nem vagyok kutató orvos, de a hús mentes dietának, barnarizs dietanak érezhetően jó hatása van, tapasztalatból mondom, több az energia, sokkal. Ha a szervezet sav bázis szintje cikkjeid szerint állandó, miért van az hogy a viz böjt alatt a szervezet a kutatások szerint lúgos irányba tolódik el és automata gyógyulás kezdődik, mikor a szervezet valamiket, szerintem savakat mérgeket fölösleges fehérjéket, kitakarít. Vagy hogy a köszvényes betegeket, ami a savak miatt van a hugy sav miatt, és a vesebetegeket az orvosok hús mentes dietan tartják, és adagolt szodabikarbona mellett a vesebetegseg folyamatát lassítják. A vese egyik feladata a savtalanító képesség, ezért nem jó a sok c vitamin mert a vizeletet savasaitja. Miért mondja a tudomány, ami valóban igaz hogy az ecet savasit? Emellett az érvek mellett szól még hogy a szervezet (nem föltétlen a vér) a lerakódott sav kristály és fölösleges fehérje (amiloid plakk) lerakódások miatt nem tud hatékonyan dolgozni, és idővel a puffer rendszer és a szervek funkciója gyengül jön a millió fajta betegség. A Biblia is elmondja hogy az ember teremtésekor a táplálék a gabona és gyümölcs volt. Ezer szónak a vége hogy vigyázzunk a savakkal, a sok hússal, és értsük meg hogy miről is szól a “lúgosítás”. Nem konkrétan a vér lugositasa. De az tény hogy a viz böjt alatt a szénhidrát hiánya miatt a vese nem ürít savat így a 3. napra a szervezet savas acidozisba kerül, ami a szervezetet a ver lugositására kényszeríti a túlélés végett. A alkalmankénti 3 napos viz böjt ezért gyógyít. Szoval létezik “lúgositás”, ami a betegség megelőzése, és az egészség kulcsa! Köszi.

Bejegyzés: egy, ami mindent visz: szódabikarbóna

Reactor 2018.11.13. 19:39:05

De szupeeeer! Csak vörös gatyamadzagot kötök a csuklómra, és máris védve vagyok a csúnyarossz beteKségek [sic] ellen! Ha a bal kezemre kötöm, akkor a szifilisz, "écc", vese- máj- és gyomorbetegségek ellen vagyok védve, ha a jobb kezemre, akkor a szív- és érrendszeri, idegrendszeri és bőrbetegségek pattannak vissza rólam, mint a pöttyöslabda a falról. Ha pedig mindkét kezemen hordok vörös szallagot, még a rák is messzire elkerül! Halhatatlan leszek, zsááááááá!!!!

*sóhaj* Komolyan van olyan ostoba, aki megeszi ezt a röhejes baromságot? Mondjuk az Ezótévés pénztalizmán-rontáslevétel-energiaamulett átrázások óta nem tudom, mi a fenét csodálkozok. Amíg veréb van, lószar is lesz addig.

Bejegyzés: megvéd a gyatyamadzag a betegségektől!

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2018.11.05. 09:53:14

@kvadrillio: Ez egy teljesen korrekt írás.
Nem tudom melyik részre gondoltál, de nem azt jelenti. (A csupa nagybetűs írás nem erősíti az állításodat - mást igen. Sőt, hozzászólásoddal te is "egy hülye" ... lettél.)

Bejegyzés: szorongáskeltő gyógyszerek - a valzartán-ügy

kvadrillio 2018.11.04. 14:24:27

ennyi hülyét "egyhelyen" még nem láttam ! EZ AZT JELENTI, HOGY FOLYAMATOSAN ÍRTJÁK AZ EMBERISÉGET ORVOSI MÓDSZERREKKEL ! A GYÁRTÓ KÖTELESSÉGE ELSŐSORBAN, HOGY NE ENGEDJEN KI GYILKOS GYÓGYSZEREKET ! AZUTÁN PEDIG A VEVŐÉ ÉS FORGALMAZÓÉ ! ITT MINDENKI FELELŐS ÉS KÁRTÉRÍTÉSRE KÖTELEZETT !!!!!

Bejegyzés: szorongáskeltő gyógyszerek - a valzartán-ügy

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2018.10.03. 13:33:26

"Gyuri bácsi teái a szomszédunkat és a mamámat is kigyógyította a daganatból és most sincs semmi problémájuk! "

Nagyon jó. Ügyes... :-)
Majdnem bedőltem ennek a hozzászólásnak.

Bejegyzés: mire jó a szilvalekvár?

Szabolcs Sallai 2018.10.02. 18:34:04

Gyuri bácsi teái a szomszédunkat és a mamámat is kigyógyította a daganatból és most sincs semmi problémájuk!

Bejegyzés: mire jó a szilvalekvár?

Szerzők

csupor-dezso-100x150.jpgDr. Csupor Dezső 
(kodpiszkalo)
gyógyszerész, 
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

jeszenoi-norbert-100x150.jpgDr. Jeszenői Norbert 
(j.norbert)
gyógyszerész

gyapai-orban-orsolya-100x150.jpgDr. Orbán-Gyapai Orsolya
(pharma-girl)
gyógyszerész

 

 

 

 

hajdu-zsanett-100x150.jpgDr. Hajdu Zsanett
biológus

boros-klara-100x150.jpgBoros Klára
vegyész, doktorandusz
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

barbi.jpgDr. Tóth Barbara
(JéBarbi)
gyógyszerész
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

913_csapibence_120119_015.jpgDr. Csapi Bence
gyógyszerész
Szent György Gyógyszertár, Kecel

 

 

 

 

Dr. Ványolós Attila
(pharmythographer)
gyógyszerész, 
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

Díjaink

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

Kutatók a Neten - közönségszavazás 2. hely

Goldenblog 2014. Tech+Tud kategória, közönségszavazás 2. hely

Nemzeti Kiválóság Program blogverseny, 1. hely

Goldenblog 2013. Biznisz kategória, közönségszavazás 9. hely

Goldenblog 2012. Szakértői kategória, közönségszavazás 5. hely

Utolsó kommentek

DESIGN

Az oldal sablonját dr. Horváth Róbert készítette.

A fejlécben található grafika Támadi Tibor műve.