eltitkolt ősi tudás

2012.04.26., Szerző: jobbulast.com

red_cedar_covered_wagon.JPGÍme, egy színigaz körlevélnek való, melyet a Ködpiszkáló Blog is kommentár nélkül hagyhat :)

Bárki tudja általános iskolai fizikából, hogy a kerék egy forgástest alakú szerkezet, amely alkalmas a tengelye körüli forgásra. Megkönnyíti a mozgást és szállítást járművekben, vagy a munkát gépekben használva. A tűzhasználat és az élelemtermelő életmódra történt áttérés után a kerék alkalmazása a harmadik forradalmi lépés az emberiség múltjában.  Mégis meg akarnak minket TÉVESZTENI!!!

A kerekes járműveket 5500 éve ismerik!!! Egy mezopotámiai kutatóintézet világhírű professzora fejlesztette ki a kerékből a SZEKERET, mely FORRADALMI lépésnek bizonyult. Ő maga napi ötszáz kilométert közlekedett saját fejlesztésű szekerén, és kilencven évig élt!!! A szekér azóta is tartja magát, évezredek óta használják, ALJAS rágalom, hogy túlhaladott lenne vagy, hogy nem biztonságos, bár Abu-messze-gurul professzort többször megpróbálták elhallgattatni.

Jó, ha tudod, hogy a Jóisten is SZEKÉREN ragadta el a mennybe Illés prófétát! Ezt a repülőgéplobbi sosem fogja beismerni, mert a kormányaink az ő kezükben vannak!!! A szerkezet után  a NASA is érdeklődik, azonban a Professzor örökösei az ősi sumér-magyar kapcsolatra való tekintettel (és mivel mi mindig is szekértoló nemzet voltunk) itt szeretnének üzemet alapítani. Erre azonban máig nem kaptak engedélyt!!! Pedig az országnak akár 100 MILLIÁRD dollár valutát hozna évente, ha hungarikumként itt csak szekérrel lehetne közlekedni.

A vadszamarak húzta sumer harckocsinak nincsen párja, ráadásul környezetbarát. A MASZEK (Magyar Szekértolók) megkereste a hazai, önmagát zöldnek beállító pártot, hogy támogassa kezdeményezésünket, hogy a szekerek az autópályákon mentesüljenek a matricavásárlási kötelezettség alól. Ezidáig nem kaptunk választ, nyilván mert őket meg megvette a biciklis LOBBI.

Egy ismerősöm sétakocsikázás közben ismerte meg a feleségét, akivel ma már három gyermek boldog szülei. Egy másik ismerősöm szekérrel szállítja a szénát a lovainak, és azok MINDIG jóllaknak!!!

És mit szólna ehhez, ha élne az a sok száz áldozat, akik repülőgép-szerencsétlenségben vesztették ÉLETÜKET az elmúlt időben?!!! Na, persze a pénzéhes lobbinak mit is ér az emberi élet… Komolyan mondom, DIREKT akarnak minket MEGÖLNI!!!  A pilóták is csak áldozatok, hiszen az ő oktatásukat és továbbképzésüket is a gépipar pénzeli, ezért nem látják a fától az erdőt – tisztelet a kivételnek… A repülőgépet pártolók azt állítják, biztonságos: 11 milliószor nagyobb az esélye, hogy autóbalesetben halsz meg, mint annak, hogy repülőgép balesetben -mondják. Igen ám, de mi van a SZEKÉRREL? Ki látott már valakit szekérbalesetben meghalni?! a szekérnek SEMMIFÉLE mellékhatása nincs, holott már több ezer éve használják!

A szekér jótékony hatásai:

  • gyorsabb, mint a gyaloglás
  • nincs károsanyag-kibocsájtása, környezetbarát, természetes anyagokból készül
  • nem zuhan le
  • formálja a feneket
  • égeti a zsírt (a lovakét)
  • kirázza a vesekövet
  • megelőzi a rákot (a gyorsnak számító gyapjasollós rák 5-10 km/óra sebességgel halad)
  • erősíti az immunrendszert
  • felerősíti a szervezet saját rezgéseit, ezzel beindítja az öngyógyító mechanizmusokat.
  • méregtelenít (mire odaérsz a haragosodhoz, már nem tudod mit akartál.)

Ezeket a médiából sosem fogod hallani, ezért küldd tovább, hogy a szeretteid is értesülhessenek róla!

Forrás: HáziorvosBlog (jobbulast.com)

Címkék: körlevél tévhit

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://kodpiszkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr604474372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

1third 2012.10.16. 23:00:55

Rég nevettem ilyen jót :D
Van egy hasonlóan "jó" körlevél a sör hasznosságáról, megpróbálom előkeresni, bár nem biztos, hogy sikerül. Az a lényege, hogy inni kell napi 5 liter sört, mert kimossa a vesekövet, nem engedi, hogy leálljon a veseműködés, gazdaságot élénkíti (termelők-vevők), erősíti az izmokat (söröskorsó nagy, és emelgetni kell), és mellékhatásként a család sportolását is biztosítja, mert a részeg apuka agresszivitása elől a feleség és a gyerekek minden nap futnak pár kört. Nem tudom szó szerint idézni, de nagyon "tudományos" hangzású, kb. mint ez a szekeres körlevél és mint a tiltsuk be a H2O-t. :)))

Szerzők

csupor-dezso-100x150.jpgDr. Csupor Dezső 
(kodpiszkalo)
gyógyszerész, 
egyetemi docens
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

jeszenoi-norbert-100x150.jpgDr. Jeszenői Norbert 
(j.norbert)
gyógyszerész

gyapai-orban-orsolya-100x150.jpgDr. Orbán-Gyapai Orsolya
(pharma-girl)
gyógyszerész, doktorjelölt

hajdu-zsanett-100x150.jpgDr. Hajdu Zsanett
biológus

boros-klara-100x150.jpgBoros Klára
vegyész, doktorandusz
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

barbi.jpgDr. Tóth Barbara
(JéBarbi)
gyógyszerész, PhD-hallgató
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

913_csapibence_120119_015.jpgDr. Csapi Bence
gyógyszerész
Szent György Gyógyszertár, Kecel

 

 

 

 

Dr. Ványolós Attila
(pharmythographer)
gyógyszerész, egyetemi tanársegéd
SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet

GYÓGYSZERTÁRI ÜGYELET

Díjaink

hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

Kutatók a Neten - közönségszavazás 2. hely

Goldenblog 2014. Tech+Tud kategória, közönségszavazás 2. hely

Nemzeti Kiválóság Program blogverseny, 1. hely

Goldenblog 2013. Biznisz kategória, közönségszavazás 9. hely

Goldenblog 2012. Szakértői kategória, közönségszavazás 5. hely

Utolsó kommentek

DESIGN

Az oldal sablonját dr. Horváth Róbert készítette.

A fejlécben található grafika Támadi Tibor műve.